Пт, 2024-04-26, 15:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
У ДТП з автобусами у Польщі та на заході Франції постраждали 16 поляків і 14 французів
Інші останні Новини світу

Щонайменше 16 осіб постраждали сьогодні, 17 березня, в результаті аварії автобуса, що перевозив юнацьку команду спортивного клубу в центральній Польщі, передає IТАР-ТАСС з посиланням на АП.

Автобус, в салоні якого знаходилися 19 осіб, зіткнувся з автомобілем "Тойота Яріс" неподалік від міста Лодзь, в 120 км від столиці.

Для евакуації постраждалих задіяні вертольоти.

За даними місцевої влади, на даний момент життя поранених знаходяться поза небезпекою.

Щонайменше 14 людей постраждали в результаті аварії за участю туристичного автобуса, яка сталася 17 березня на заході Франції, в околицях міста Кемпер, передає IТАР-ТАСС 17 березня з посиланням на службу порятунку і пожежників.

Автобус, в якому знаходилися 26 людей, з'їжджаючи з швидкісного шосе на міську дорогу, зіткнувся з легковим автомобілем.

Після цього багатотонна машина втратила керування і впала на бік. Серед постраждалих - водій легковика та 13 пасажирів, один з яких дитина.

Автобус був орендований французьким туроператором "Салаун".

Він перевозив групу відпочиваючих з профспілкових комітетів підприємств, розташованих в місті Леневан на заході Франції.

Поліція почала розслідування інциденту. За попередньою версією слідчих, у автобуса відмовили гальма.

Нагадаємо, 13 березня в автокатастрофу поблизу швейцарського міста Сієрра потрапив автобус, в якому група бельгійських і голландських школярів поверталася додому після канікул, проведених у Швейцарії. Діти відпочивали на одному з гірськолижних курортів в долині Валь Д'Аннів'є.

З-поміж 52 осіб, що знаходилися в машині, загинули 28: серед них 21 бельгієць і сім голландців. Лише шестеро з них були дорослі, решта - діти у віці 11-12 років. 24 дитини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Автобус розбився в тунелі, коли врізався у стіну, всього через півгодини після початку поїздки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: дтп, Польщі, автобуси, Франції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]