Чт, 2024-04-25, 12:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 199 200 201 202 203 ... 237 238 »



Місцеві радіостанції повідомили, що 11 співробітників поліції зазнали легких поранень внаслідок ударів камінням. Представники ультралівих організацій стверджують, що 15 палестинців отримали травми під час зіткнень з поліцією.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Большинство современных жителей цивилизованного мира стремятся иметь собственный автомобиль, а поэтому им всегда интересны различные автоновости.



США, незважаючи на публічне обговорення можливого завдання удару по Ірану і концентрацію своїх сил навколо цієї країни, не вірять в те, що, проводячи ядерні дослідження, Тегеран, активно прагне до мети створити зброю масового знищення - атомну бомбу.




Специалисты по морским хищникам отмечают, что акулы этого семейства являются искусными охотниками, однако человек не представляет для них "гастрономического интереса". Основу их рациона составляет тунец.


Набоков-младший, окончивший историко-литературный факультет Гарвардского университета, а также успешно занимавшийся оперным пением, являлся главным хранителем литературного наследия отца. Ему принадлежит ряд переводов на английский и итальянский языки повестей, пьес и романов Владимира Набокова.




Влада Лівії направляє війська в місто Куфра на південно-сході країни, щоб припинити зіткнення різних племен, які відбуваються там в останні дні, в результаті чого загинули вже понад 100 осіб.



Згідно із заявою, Кофі Аннан "проводитиме консультації з широким колом учасників і вступатиме в переговори з усіма відповідними співрозмовниками як безпосередньо у Сирії, так і за її межами, аби покласти край насильству і гуманітарній кризі і сприяти досягненню сирійцями примирення.



Американському військовослужбовцю Бредлі Меннінгу, підозрюваному в передачі організації WikiLeaks секретних документів уряду США, офіційно висунули звинувачення за 22 пунктами.



Під час експедиції Австралійської антарктичної служби науковці-океанологи виявили унікальну знахідку: кита породи клюворил Тасманова. Про існування цієї морської тварини раніше були лише письмові свідчення.




Приводом для оприлюднення документу став інцидент на кордоні Вірменії та Азербайджана 23 лютого, внаслідок котрого азербайджанським снайпером було вбито 20-річного вірменського солдата.




При цьому Лукашенко зазначив, що всі посягання на суверенітет Бєларусі безперспективні. Він упевнений, що останні події в країні стверджують міцність бєларуської соціально-політичної та економічної моделі розвитку.



На этой неделе самый популярный в арабском мире интернет-портал "Аль-Баваба" опубликовал список арабских актрис, певиц и моделей, имена которых были связаны с сексуальными скандалами.




Господареві вдалося зафіксувати на відео момент, як папуга зі столу підгодовує свого чотирилапого товариша, який на підлозі мирно чекає на нову порцію харчів.


На тлі візиту в Тегеран представників МАГАТЕ та розбіжностей США і Ізраїлю з приводу перспектив військового удару по Ірану, влада Ісламської республіки проводять нові військові навчання. Демонстрація сили не сприяє залагодженню конфлікту, і так підігрітого через припинення постачань нафти в Європу.




Син принцеси Монако 24-річний П'єр Казірагі зчинив бійку в одному з нічних клубів Нью-Йорка і, за свідченням очевидців, потрапив до шпиталю із серйозними травмами обличчя.