Чт, 2024-04-25, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 195 196 197 198 199 ... 237 238 »



У річницю початку сирійської революції акції солідарності з сирійським народом проходять в США, Великобританії, Франції, Австралії, Новій Зеландії і багатьох інших країнах світу.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Найбільші букмекерські контори William Hill і Ladbrokes зробили перші прогнози на визначення головних претендентів на перемогу на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2012".





Автосалон у Женеві традиційно стає ареною дебюту різних суперкарів, але цього року виставка мало не побила рекорду - тут і Ferrari F12 Berlinetta, і Porsche Boxster, і Mercedes-Benz SL 63 AMG, і Audi RS 4 Avant.




Як повідомляє геологічна служба США, епіцентр землетрусу зафіксовано за 260 кілометрів на південний схід від портового міста Кусіро на острові Хоккайдо. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 10 кілометрів.



Великий землетрус Канто 1923 року мав потужність у 8 із лишком балів. Тоді повністю зруйнуваними виявилися Токіо та Йокогама. Цю трагедію у Японії ввжають найбільшою в історії.



Македонська поліція за останні кілька днів затримала кілька десятків учасників вуличних зіткнень між представниками албанської та слов'янської громад країни, в яких постраждали понад 30 осіб.




Головною новинкою Volvo в Женеві став не черговий концепт, а повністю готова до серійного виробництва модель під назвою V40. Про те, що шведи працюють над такою машиною, було зрозуміло вже давно. Але вважалося, що йдеться лише про п'ятидверну версію хетчбека C30.


Мешканцю Анкари (Туреччина) вдалося сфотографувати дивовижну картину, утворену птахами. Величезна пташина колона, в якій нараховувалося близько 5 тисяч пташок, вишикувалась у колону з маленьким осередком внизу.



У  списку значаться М'янма, Китай, Куба, Іран, КНДР, Саудівська Аравія, Сирія, Туркменістан, Узбекистан і В'єтнам. Новими ворогами Інтернету назвали Бєларусь і Бахрейн.Список "країн, які перебувають під наглядом"-  Австралія, Єгипет, Еритрея, Франція, Південна Корея, Росія, Індія і Казахстан.




У суперечці за звання найкращого лідера музичного колективу Галлахер зумів випередити покійного вокаліста Queen Фреді Мерк’юрі та Дейва Гаана з Depeche Mode, які посіли друге і третє місця відповідно.




Infiniti представила свій перший спортивний гібрид із підвищеною керованістю і збільшеним запасом ходу - концепт EMERG-E. Розробники зупинилися на средньомоторному компонуванні, що забезпечує ліпшу керованість.


Як повідомляють організації ООН - ЮНІСЕФ (Дитячий фонд) і ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я), нині 89% світового населення має доступ до питної води, однак перемогу святкувати зарано, адже майже 800 млн осіб (40% з них проживають в Африці на південь від Сахари) і досі змушені задовольнятися забрудненими джерелами.


Ніколя Саркозі піддав критиці міграційну політику ЄС і пригрозив вжити заходів, якщо в цій сфері не буде змін."Франція призупинить участь в Шенгенських угодах, якщо не буде прогресу в зміцненні кордонів Європейського союзу проти іммігрантів", - сказав Саркозі в неділю, 11 березня.




Захід розраховує, що скорочення фінансових надходжень від експорту нафти змусить Іран знизити інвестиції в розвиток його ядерних програм. На думку Заходу, ці програми можуть мати військову спрямованість.



В воскресенье, 11 марта, в Лондоне была предпринята попытка выстроить самую длинную в мире шеренгу невест – настолько длинную, чтобы этот белый "парад" был занесен в Книгу рекордов Гиннеса. Акция была приурочена к выходу первой части "Сумерки. Сага: Рассвет" на DVD.