Пт, 2024-03-29, 13:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 237 238 »


Католики, протестанти та віряни більшості православних церков в ніч на неділю відсвяткують Різдво Христове.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Полярник намерен дойти до полюса через 50 дней. А через три недели после покорения Антарктики Вуд без заезда домой стартует в 1125-километровый поход к Северному полюсу.



Міністр оборони Японії Ясуо Ітікава оголосив: "Ми і раніше робили деякі винятки з цього питання. Але тепер ми хочемо остаточно переглянути дане питання, спираючись на сучасні реалії".



Местные власти готовы выделить средства для ремонта дома в селе Вагайцево Ордынского района Новосибирской области, крышу которого накануне пробил упавший фрагмент космического аппарата "Меридиан".



Святкування події відбудеться сьогодні ввечері в італійському ресторані "Оліветті", який вибрав особисто Максим Галкін (до речі, 35-річний гуморист став п'ятим чоловіком 62-річної Примадонни).



Організатори мітингу "За чесні вибори" планують зібрати в суботу на проспекті академіка Сахарова в Москві набагато більше заявлених 50 тисяч учасників акції.




У деяких кав'ярнях Ужгорода та Харкова ось вже кілька днів можна не лише випити кави, а й поділитися напоєм з абсолютно незнайомою людиною.



Щонайменше 1080 осіб загинули і 1079 зникли безвісти через шторм, що обрушився наприкінці минулого тижня на Філіппіни, оголосили сьогодні місцеві рятувальники.



Животное "бесчинствовало" до тех пор, пока хозяин не проснулся. Врач "скорой" затем сказал, что в подобных случаях люди "обычно не просыпаются".




Жаба зібрала більше мільйона переглядів на YouTube.



Крім зйомок у серіалі "Дві з половиною людини", актор знову співпрацює з MTV. Музичний канал оголосив, що в новому сезоні в ефір повернеться популярне шоу Катчера Punk'd.


Відеохостинг YouTube оприлюднив рейтинг найпопулярніших (за кількістю переглядів) роликів 2011 року. Відео із собакою, що розмовляє, отримало найбільше переглядів (понад 75 мільйонів) протягом року у Великобританії.



Американська розвідка змальовує нового лідера Північної Кореї Кім Чен Ина як легковажного юнака із садистськими схильностями, який може бути ще більш непередбачуваним за свого батька.




В мережі Інтернет з'явився розклад кінців Світу на найближчі роки. До 2020 року на Землі очікуються щонайменше 12 апокаліпсисів.




Пресс-секретарь рамат-ганского зоопарка Сагит Хоровиц, пользуясь случаем, попросила журналистов напомнить, что на территории "Сафари" запрещается посетителям кормить животных.