Сб, 2024-04-27, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 213 214 215 216 217 ... 237 238 »


Видання The Fablife обрало 10 найкращих гарячих бікіні знаменитостей, в яких зірки хизувались своїми доглянутими формами упродовж 2011 року.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

У КНДР вважають, що влада Південної Кореї заборонила багатьом своїм громадянам приїхати на похорони Кім Чен Іра.



Чорний Водяний Дракон. Лякатися зубастого не варто - на Сході його дуже поважають і вважають щасливчиками тих, хто народився в цей рік. Щоб Дракон приніс удачу, готуємося правильно зустрічати його.



У західній частині столиці Венесуели в минулий четвер в пасажирський автобус врізався бензовоз. В результаті зіткнення виникла пожежа, у вогні живцем згоріли 12 пасажирів автобуса і водії обох машин.


Массовые бракосочетания становятся все более популярными в Перу, отчасти потому, что они гораздо дешевле индивидуальных церемоний. Участие в церемонии обошлось каждой паре в 10 долларов вместо обычных для Лимы 142 долларов.



"Честные выборы" становятся популярным "подарком" мировых лидеров, который они обещают своим гражданам в преддверии Нового года.


Президент Киргизии Алмазбек Атамбаев дал в четверг свою первую пресс-конференцию после избрания главой республики. В выступлении, посвященном итогам уходящего года, он коснулся темы базирующихся в стране иностранных военных баз, в частности, США и России.



В республике между тем обнаруживают все больше поврежденных в результате землетрясения 27 декабря зданий и сооружений.



Ракета-носитель "Союз-2.1а", стартовавшая в среду, 28 декабря, в 21:09 по московскому времени с космодрома Байконура, успешно вывела на орбиту 6 американских спутников связи Globalstar-2.



У Москві у власній квартирі виявили задушеним актора театру і кіно В'ячеслава Титова, відомого за ролями в серіалах "Глухар" і "Марш Турецького", а також фільмі "Іронія долі. Продовження".


Жительку Китаю можуть покарати за народження вісьмох близнят. Подружжя з Гуанчжоу після довгих років спроб народити дитину вирішило скористатися процедурою екстракорпорального запліднення.




Суть идеологии FKK проста: обнаженное тело – это не стыдно, нагота не обязательно имеет отношение к сексу, для слияния с природой человек должен быть раздет так, как он был раздет при рождении.



Потяг, який перевозив залізну руду до порту Дарвін, зійшов з рейок. Кілька вагонів потоки води віднесли в річку Едіт. Члени бригади поїзду встигли зістрибнути зі складу, діставши незначні травми.




Пес Стюарт легко освоїв латиноамериканські та домініканські танці без будь-якого інструктажу досвідчених танцюристів.




Під час під час заворушень на площі Тахрір у Каїрі були згвалтовані або побиті багато зарубіжних журналістів.