Вт, 2024-04-23, 18:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 217 218 219 220 221 ... 237 238 »


Співробітники притулку навчили кота малювати. Оскільки він любить ходить колами, вони підкладають йому під лапи фарби, а потім випускають на полотно. Коту це заняття подобається.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун засудив надмірне вживання сили проти учасників акцій протесту в Єгипті.



Як повідомили в регіональному управлінні МНС, тіла загиблих були виявлені рятувальниками з вертольота. Пошуково-рятувальна операція з настанням темряви припинена до ранку понеділка.



В субботу в городе ввели чрезвычайное положение сроком на 20 дней. В эти дни в городе действует комендантский час: с 11 часов вечера до 7 часов утра следующего дня.



Співачка Сезарія Евора померла у себе на батьківщині в Кабо-Верде 17 грудня. Їй було 70 років. У вересні 2011 року легендарна виконавиця народної музики оголосила, що покидає сцену через проблеми із здоров'ям.



Близько двох тисяч осіб зібралися на Болотній площі, щоб взяти участь в суспільному мітингу партії "Яблуко". У руках у прихильників - зелені кульки з написом "Мене надули" і стрічки з написом "Проти політичного СНІДу".



Как признается рекордсмен, несмотря на свой рост, она живет полноценной жизнью. Недавно Амге сдала выпускные экзамены в школе и теперь собирается сниматься в кино.



Тропический шторм "Ваши" обрушился на Филиппины ночью. По последним данным службы безопасности страны, 143 человека погибли.


Періс Джексон вперше після смерті батька заговорила про нього в ефірі популярної програми. Під час інтерв'ю Періс розповіла про те, як діти поп-короля несли непосильний тягар його слави, а він намагався захистити їх.




В Петропавловске-Камчатском спасатели извлекли из подвала жилого дома забравшуюся туда дикую рысь



Так, згідно з даними компанії, у 2011 році економічні втрати, пов'язані з катастрофами, досягли найвищого рівня в історії.



Холодну зупинку першого, другого і третього реакторів на АЕС "Фукусіма-1" завершено.. Про це повідомив у п'ятницю, 16 грудня, прем'єр-міністр Японії Есіхіко Нода.



Вже є перша жертва – протези в однієї з жінок протекли і стали причиною виникнення лімфоми, від якої француженка нещодавно померла. Також медики виявили схожий тип раку ще у 4 жінок з грудними імплантатами.



Як йдеться на сайті церкви, рекламна кампанія була запущена, щоб уникнути "сентиментальності і банальностей", і спровокувати людей на роздуми і обговорення.




Китай купил недостроенный корабль в  Украине в 1998 году за 20 млн долларов. В 2005 году китайские военные специалисты начали переделку судна в Даляне.