Вт, 2024-04-23, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 214 215 216 217 218 ... 237 238 »


15-річний американський підліток Джордан Ромеро став наймолодшим в історії підкорювачем найвищих вершин шести континентів.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Медвежонок родился 22 ноября в датском Скандинавском парке дикой природы, на сайте которого и было объявлено о появлении малыша. Вскоре выяснилось, что у матери Сику по кличке Илка не оказалось молока, и смотрителям парка пришлось взять заботу о младенце на себя.



В преддверии Нового года в Москве началась оттепель, вместе с которой в российскую столицу пришел дождь, прошедший практически во всех районах города и окрестностях.



Підвищувати зарплати (середня зарплата в службі безпеки від 1 100 до 1 600 євро) дирекція аеропортів відмовляється. Вона запропонувала компроміс - до новорічних свят виплатити одноразову допомогу охоронцям в 1 000 євро.



Відповідальність за теракти у Багдаді 22 грудня узяла на себе іракська філія міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда".


Сьогодні, 27 грудня, в Індонезії прокинувся один з найактивніших вулканів Локон, розташований на острові Сулавесі. Більш як 10 тисяч жителів навколишніх сіл у паніці: попіл вже сиплеться з неба, а евакуація ще не розпочалася.




Метеорологи на Філіппінах попереджають про можливість нового шторму найближчими днями. За їхніми прогнозами, на острів Мінданао випаде близько 20 сантиметрів опадів.



Професор релігієзнавства з Оклахомського університету (США) переклав текст, що відкриває нові факти про Різдво Христове і трьох волхвів, які принесли Ісусу дари під час народження.


Шість років тому говорили, що Дженніфер Еністон і Бред Пітт не змогли продовжувати спільне життя через відсутність спадкоємців. Проте зараз з'явилася дещо інша версія.




Тварина подолала 320-кілометровий шлях зі штату в Клівленд в Огайо у нестерпних умовах і вижила.



Не дивлячись на всю свою еротику, журнал Playboy ніколи не був вульгарним. Мало того, з моменту своєї появи він прищеплював чоловікам гарний смак, і тому звання "Кращий автомобіль за версією Playboy" високо цінувалося автовиробниками.



На південно-східне узбережжя Австралії обрушився сильний град - кульки криги, що летіли з неба, досягали розміру лимона.



За 17 кілометрів від Кіруни, Швеція, відчинив свої двері готель, який називається ICEHOTEL.


Працівники Таїландського тигрячого зоопарку довели, що Сантами можуть стати й тигренята. Найменших мешканців зоопарку одягли у святкові костюмчики, щоб потішити відвідувачів.



Досі небагато виробників експортували на світові ринки зроблені в Китаї автомобілі - все, що випускається в Піднебесній, там же і продається. Мабуть, лише Honda зважилася на продаж зібраних в Китаї однооб'ємників Jazz.