Чт, 2024-04-25, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 216 217 218 219 220 ... 237 238 »


Американська розвідка змальовує нового лідера Північної Кореї Кім Чен Ина як легковажного юнака із садистськими схильностями, який може бути ще більш непередбачуваним за свого батька.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В мережі Інтернет з'явився розклад кінців Світу на найближчі роки. До 2020 року на Землі очікуються щонайменше 12 апокаліпсисів.




Пресс-секретарь рамат-ганского зоопарка Сагит Хоровиц, пользуясь случаем, попросила журналистов напомнить, что на территории "Сафари" запрещается посетителям кормить животных.




Проаналізувавши отримані дані, фахівці встановили, що 27 років не є фатальним віком для артиста. Проте музиканти помирають раніше за "звичайних" людей, і багато з них ризикують померти, не доживши до 40 років.



Чорний кіт на прізвисько Стіві, який живе у канадській родині, став героєм і улюбленцем в інтернеті. На відео, яким поділилася родина, котик лагідно і зворушливо заспокоює малюка.



Ответственность за избиение манифестантки возложили на возглавляемое фельдмаршалом Тантауи военное руководство. "Тантауи раздевает ваших жен, присоединяйтесь к нам!" - кричали манифестантки стоявшим рядом мужчинам.



Ликвидировать затор хвостатых "диверсантов" удалось с помощью водолазного снаряжения и экскаватора.






На кадрах ящірка сидить перед планшетом і грається в Ant Smasher. Рептилія намагається упіймати язиком віртуальних комах.



62-й Берлинский международный кинофестиваль, который пройдет с 9 по 19 февраля 2012 года, назвал первые десять фильмов своей программы.



В этот день отмечается день рождения и ухода в паринирвану основателя буддийской школы Гелуг ламы Цзонкапы, почитая которого, калмыки в ходе специального ритуала прибавляют к своей жизни еще один год.



Окружной суд города Венерсборг, расположенного на западе Швеции, одобрил заявление о банкротстве автопроизводителя Saab, поступившее в понедельник, 19 декабря.



Сенсаційним став той факт, що офтальмологічний аналіз очей Марії показав зменшення сітківки ока при наближенні світла і розширення при його віддаленні, як це буває з очима живої людини.



У Болгарії невістці циганського барона Кирила Рашкова, 34-річній Софії Христовій, призначили покарання у вигляді року в'язниці умовно за незаконне зберігання черепах, занесених до Червоної книги.


Верховний комісар ООН з прав людини Наванетхем Піллай заявила, що кількістьзагиблих у Сирії перевищила 5 тисяч осіб, з яких 300 - діти. У зв'язку з цим Нейстат закликала російську владу, яка має серйозний вплив на сирійське керівництво, чинити тиск на Дамаск.


Американську поп-співачку Кеті Перрі визнано артистом року за версією MTV. У боротьбі за почесний титул Перрі випередила Нікі Мінаж, Адель, Lady Gaga, Ріанну, Бейонсе та інших.