Пт, 2024-04-26, 03:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 221 222 223 224 225 ... 237 238 »


США продовжать будівництво системи ПРО в Європі незалежно від думки Росії з цього приводу, заявив представник США в НАТО Іво Даалдер.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Председательствующая в Евросоюзе Польша подготовила документ, содержащий план спасения зоны евро, и передала его странам-членам организации к саммиту ЕС, который состоится 8-9 декабря в Брюсселе.




Ожидается, что большую долю голосов получат исламисты: за партию "Братья-мусульмане", по опросам, проголосовали около 40% избирателей.



Американський дослідник впіймав у Новій Зеландії велетенського новозеландського цвіркуна (вета) досі небачених розмірів. Величезна самиця заледве вмістилася на людській долоні.



Перше місце в антирейтингу зайняла 14-річна співачка Ребека Блек з піснею "Friday". Її дебютний кліп був розміщений на YouTube на початку 2011 року і незабаром став вірусним хітом.


"Міс-епатажність" Lady Gaga представила чергове відеотворіння, яке сміливо можна назвати короткометражним фільмом. Режисером 14-хвилинного ролика на пісню Marry The Night виступила сама співачка.



Національна рада кінокритиків США назвала стрічку Мартіна Скорсезе "Хранитель часу" (оригінальна назва - "Hugo") найкращим фільмом року, а постановника визнали найкращим режисером.




У Росії назріли реформи, що припускають справжню політичну конкуренцію, "інакше росіяни проведуть їх за Путіна".




Згідно попередніми даними, причинами ДТП стали сильний туман й ожеледь на дорозі.



У британському МЗС вважають, що напад на їхнє посольство в Тегерані санкціонований місцевою владою.


Абориген з "острова канібалів" у Французькій Полінезії, якого підозрювали в тому, що він з'їв туриста з Німеччини, добровільно здався жандармерії.




Водночас зближення з Кубою може обернутися для росіян охолодженням відносин з США: щодо Гавани з 1961 року діє одностороннє американське торгово-економічне ембарго.



У заяві МЗС наголошується, що влада доручила відповідальним особам негайно провести розслідування у зв'язку із захопленням дипвідомства.



СМИ растиражировали цифру в 1 миллион 250 тысяч россиян, которые уехали на заработки за границу. Тогда издания сравнивали данные, представленные главой Счетной палаты Сергеем Степашиным с 2 миллионами русских, бежавших от большевиков после революции.



Всего на улицы вышли более 1000 человек. В толпе были слышны крики и выстрелы из огнестрельного оружия с призывом выходить всем на улицы. "Есть люди, которые не хотят цивилизованно передавать власть".