Чт, 2024-04-25, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:16
Донька Майкла Джексона розкрила таємниці поп-короля
Інші останні Новини світу

Періс Джексон вперше після смерті батька заговорила про нього в ефірі популярної програми "Шоу Еллен Дедженеріс".

Під час інтерв'ю Періс розповіла про те, як діти поп-короля несли непосильний тягар його слави, а він намагався захистити їх. Ніхто не бачив облич дівчинки і двох її братів, поки Майкл був живий - він завжди змушував їх одягати маски, передає "Сутки".

"О, так... Мені здавалося, що це страшенно тупо. Чому я повинна ходити в безглуздій масці? Але коли я трохи підросла, то зрозуміла, що тато просто намагався захистити нас. Він пояснював нам це і дав шанс на більш чи менш нормальне дитинство", - зізналася 13-річна дівчинка.

"Завдяки його захисту я росла майже як звичайна дитина. Зі мною поводилися, як і з іншими дітьми в нормальних сім'ях. Я ходила в школу, і ніхто не знав, чия я донька", - додала Періс.

13-річна дівчинка, яка отримала свою першу головну роль у кіно, розповідає, що саме Майкл Джексон надихнув її на акторську кар'єру.

"Коли я була зовсім маленькою, то побачила батька у фільмі "Місячна хода". Я знала, що він чудово співає, але раптом побачила, що він ще й прекрасний актор! І тоді я захотіла стати такою, як він", - розповіла вона.

Періс згадує найбільш яскравий епізод про батька: "Він сказав: якщо я завтра помру, то завжди пам'ятай все, про що я тобі казав. Ця фраза запала мені в душу, і я пам'ятаю всі його слова до останньої літери".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1201 | Додав: nowyny | Теги: Майкл Джексон, Періс Джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]