Пт, 2024-05-03, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 219 220 221 222 223 ... 237 238 »


Як зазначають науковці, зазвичай білі ведмеді полюють на тюленів, але якщо їх бракує, то величезні хижаки шукають інші харчі - навіть, якщо вони належать до їхнього ж виду.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Компанія Coca-Cola вирішила змінити місце зберігання секретної формули приготування сиропу, що лежить в основі її популярного в усьому світі газованого безалкогольного напою.




Прем'єр Росії Володимир Путін заявив, що більшість громадян РФ не хоче розвитку ситуації за сценарієм Киргизстану чи України.



Проблема унижения и угнетения женщин в ультраконсервативных исламских сообществах стала сегодня предметом интенсивного обсуждения во всем мире.



Леонид Каганов,писатель-математика такая штука, что "отменить" распределение Гаусса - это примерно как объявить прямой угол равным 100, а кипение воды назначить при 60 градусах специальным указом.



28-річна Міранда Керр у січні цього року стала мамою, а у листопаді повністю роздяглася для журналу Industrie, продемонструвавши бездоганне тіло. Модель не втомлюється повторювати, що люди не повинні соромитися своїх тіл, нехай навіть неідеальних.



Ні Лінмей, 55-річна китаянка, матір двох дітей, представила в себе вдома в Тайюані провінції Шаньсі в Китаї своє волосся.



Бывший президент СССР Михаил Горбачев назвал итоги выборов в Государственную думу, прошедших 4 декабря, нечестными и призвал власти провести новое голосование.


Поліцейські встановлюють металеву огорожу по периметру Тріумфальної площі в центрі Москви після повідомлень про плани опозиції провести новий несанкціонований мітинг проти порушень на виборах до Держдуми.




Опис бурхливої любовної сцени в душі приніс американському письменнику Девіду Гутерсону щорічну британську премію за найгірший опис сексу в художній літературі.





Організація Human Rights Watch засудила арешт опозиціонерів і демонстрантів у Москві й закликала російську владу поважати право громадян на свободу зібрань.




Сполучені Штати заснували в Ірані віртуальне посольство, щоб підтримувати контакти з іранським народом у режимі онлайн.




Правительство РФ инвестирует 10 миллионов долларов в реставрацию расположенного в центре Иерусалима исторического комплекса Сергиево подворье, переданного Израилем России.



Известный ливанский художник Джамиль Молаеб откликнулся на арабскую "голую революцию" в социальных сетях.



800 котів, відправлених на забій, було врятовано китайськими захисниками тварин за допомогою поліції. "Вантаж, що нявкає" виявили в муніципалітеті Тяньцзінь, коли його переправляли в ресторани південнокитайської провінції Гуандун.