Пт, 2024-04-19, 10:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Аборигена, який з'їв німецького туриста, затримали і віддали під суд
Інші останні Новини світу

Абориген з "острова канібалів" у Французькій Полінезії, якого підозрювали в тому, що він з'їв туриста з Німеччини, добровільно здався жандармерії.

Тепер мешканець острова Нуку-Хіва на ім'я Аріано (Генрі) Гаїті має постати перед судом за звинуваченням у насильницькому позбавленні волі, сексуальному насильстві та вбивстві, передає РИА "Новости".

Справа про "сучасний канібалізм у Полінезії" набула розголосу після зникнення на початку жовтня 40-річного німецького яхтсмена Стефана Раміна. Він разом з подружкою Хайке Дорш подорожував навколо світу і зупинився на деякий час на острові Нуку-Хіва.

Як потім розповіла Хайке, Стефан вирушив до лісу з місцевим мисливцем, який пообіцяв йому провести екскурсію островом. Незабаром "гід" повернувся один, сказавши дівчині, що її чоловік нібито травмувався і потребує допомоги. Виманивши Хайке до лісу, полінезієць прив'язав її до дерева, зґвалтував та втік. Передбачається, що цим гідом був саме Аріано Гаїті.

Після кількох тижнів пошуків місцева поліція знайшла в одній з долин острова обвуглені людські останки та залишки багаття. Це спровокувало хвилю чуток про те, що Раміна з'їли канібали, однак пізніше прокуратура спростувала домисли про людожерство.

На острові Нуку-Хіва проживає трохи більше як дві тисячі людей. Про те, що мешканці острова практикували канібалізм, століттями ходили легенди, однак вважалося, що цій практиці давно було покладено край. Про цей острів писав автор "Мобі Діка" Герман Мелвілл, який стверджував, що сам ледь не став жертвою тубільців і лише дивом зміг утекти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1179 | Додав: nowyny | Теги: Абориген, острів канібалів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]