Пт, 2024-04-19, 05:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:10
В Індонезії у річку впав 700-метровий підвісний автомобільний міст
Інші останні Новини світу

В Індонезії в результаті обвалення 720-метрового підвісного моста через річку Махакам загинули 11 людей, 33 вважаються зниклими безвісти, передає Lenta.ru.

Поранення в результаті обвалення моста отримали щонайменше 39 людей. Рятувальники продовжують пошук тих, хто вижив. Деякі людей ще й досі можуть перебувати в автобусах і автомобілях, які впали з моста в річку.

Точна кількість транспортних засобів, які впали у воду, невідома. За словами очевидців, у річку впав принаймні один пасажирський автобус, а також декілька автомобілів і мотоциклів. Як пояснив керівник рятувальної операції Сунарбово Санді (Sunarbowo Sandi), через каламутну воду в річці пошук людей надзвичайно ускладнений. Глибина річки під мостом Махакам-2 сягає 35-40 метрів.

Міст обвалився 26 листопада. Що стало причиною інциденту, поки що невідомо. За попередньою версією, в ході ремонтних робіт лопнув один із сталевих тросів, які підтримували опори конструкції. Президент Індонезії Сусіло Бамбанг Юдхойоно (Susilo Bambang Yudhoyono) доручив провести розслідування події. За інформацією Tempo Interactive, на місці падіння вже працює група слідчих.

Міст Махакам-2 був побудований в 2002 році за зразком моста "Золоті Ворота" в Сан-Франциско і з'єднує міста Тенггаронг (Tenggarong) і Самаринда (Samarinda) в провінції Східний Калімантан.

Зазначимо, місяць тому щонайменше 34 людей загинули і понад 100 отримали поранення в результаті обвалення моста в Індії. Минулого місяця також у Непалі впав міст, який був перевантажений автотранспортом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1060 | Додав: nowyny | Теги: впав підвісний автомобільний міст, Індонезія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]