Ср, 2024-05-01, 23:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 233 234 235 236 237 238 »


У четвер, 22 вересня, в Тихому океані на захід від узбережжя Мексики сформувався ураган "Хіларі", який досяг вже четвертої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона з п'яти можливих.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Інженер з авіаційного і радіоелектронного устаткування Олександр Сізов, стверджує, що зауважень до роботи авіаційної техніки в попередньому польоті літака, при підготовці до польоту і по ходу польоту не було.



У Мінську відбулася зустріч прем'єр-міністра Бєларусі Михайла М'ясниковича і голови правління російського концерну "Газпром" Олексія Міллера.



Виступаючи з трибуни ООН на 66-й сесії Генеральної Асамблеї, президент Грузії Михайло Саакашвілі розкритикував Росію.



Фондовий ринок Європи впав на початку торгового дня майже на 3% після заяви Федеральної резервної системи (ФРС) США, зробленої за підсумками чергового засідання щодо грошово-кредитної політики.



Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб.




Після 40 життя тільки починається. Та у цьому віці Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков та Григорій Лепс вже думають про старість. До них приєднався 29-річний Діма Білан - вони хочуть жити разом.



У Найвеселішому місті США Лас-Вегасі дорослі можуть почувати себе як діти – там побудували атракціон Dig This. Це та ж пісочниця, тільки для дорослих і небідних.


Американський тижневик Newsweek в останньому номері, присвяченому глобальній боротьбі за права жінок визнав Ісландію найкращою країною для життя жінок.




Швейцарський тенісист Роджер Федерер посів друге місце у голосуванні за звання найшанованішої людини світу.



В Австрію прийшла незвично рання зима. Ще у вихідні температура там була в межах кліматичної норми. А тепер впала на 10-15 градусів.



За попередніми даними, в результаті ДТП в Анталії (Туреччина) один українець загинув, 21 постраждав, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.




Жителя Гетеборга у західній Швеції виселять з квартири за те, що він занадто голосно сміявся і заважав спати своїм сусідам. Відповідне рішення ухвалив апеляційний суд Західної Швеції.


Японці далі розширюють гаму модифікацій своїх гібридів Prius. На стенді Франкфуртського автосалону можна ближче познайомитися з Prius PHEV, який здатний заряджатися від розетки і їздити тільки на електротязі.



Флойд Мейвезер-молодший скандалом завершив свій поєдинок проти Віктора Ортіса. Для початку "Красунчик" не зовсім звичайним способом відправив у нокаут свого суперника, після бою посварився з журналістом.