Чт, 2024-03-28, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 61 62 »


Хакер, действующий под псевдонимом "Жесткий Яма" (Yama Tough) угрожает на этой неделе выложить в сеть полный исходный текст программы Norton AntiVirus – флагманского проекта компании Symantec Corp.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Біологи виявили інфузорію, яка харчується результатами діяльності водоростей, які вона проковтнула.



До 2062 року більшу частину роботи замість людини будуть виконувати молекулярні конструктори, а тривалість життя людини значно зросте. "У 2062-му народиться дитина, яка житиме 152 роки.



Американське космічне агентство NASA попросило астронавтів на борту Міжнародної космічної станції (МКС) запустити в п'ятницю двигуни, щоб уникнути зіткнення з фрагментом космічного сміття.



В конце минувшей недели 10-летнему мальчику, жителю севера Израиля, проводившему выходные с родителями на горе Хермон, удалось сфотографировать на камеру мобильного телефона случайно замеченный им в небе неопознанный летающий объект.



Утром в среду, 11 января, в результате взрыва автомобиля Peugeot 405 на севере Тегерана был убит 32-летний профессор Тегеранского технологического университета Мустафа Ахмади Рошан, один из руководителей расположенного в Натанзе завода по обогащению урана.



Національне управління США з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) в середу, 11 січня, повідомило про відкриття трьох екзопланет, що поступаються Землі у розмірах і обертаються навколо зірки діаметром ушестеро меншою, ніж Сонце.




Всього в світі зроблено 19 операцій з пересадки обличчя, більшість з яких здійснено у Франції.



Цього тижня науково-дослідна група успішно виконала клінічні випробування цієї системи на тваринах, чим довела її ефективність у здійсненні судинного хірургічного втручання для лікування серцево-судинних та цереброваскулярних захворювань.



Найбільшими конкурентами в перегонах озброєнь найближчі 10 років будуть США і Росія, сукупні витрати яких на ядерну зброю та супутні галузі становитимуть щонайменше 770 мільярдів доларів.




Науковці з Лондона довели, що  людина може розвивати здібності мозку все життя, якщо буде його тренувати.


На основі аналізу даних "чорних скриньок", що фіксували стиль водіння сотень водіїв, були зроблені висновки про те, що через банальний нежить у людини за кермом знижується швидкість реакції, йому важче концентруватися на дорозі.



За даними науковців, через 45 секунд спілкування жінка може визначити, що це за людина, з якою вона спілкується, і чи варто їй надалі підтримувати з нею взаємини/


Его следует хранить лишь в нескольких лабораториях, соответствующих четвертому - наивысшему - уровню биологической безопасности. Именно в таких условиях Соединенные Штаты и Россия хранят образцы вируса оспы.


Палеонтологи з Нижньої Саксонії, Німеччина, ідентифікували новий вид морських динозаврів. Це стало можливим завдяки аналізу останків, знайдених біля міста Кремлінген в 2005 році.