Ср, 2024-04-24, 10:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 61 62 »

Его следует хранить лишь в нескольких лабораториях, соответствующих четвертому - наивысшему - уровню биологической безопасности. Именно в таких условиях Соединенные Штаты и Россия хранят образцы вируса оспы.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Палеонтологи з Нижньої Саксонії, Німеччина, ідентифікували новий вид морських динозаврів. Це стало можливим завдяки аналізу останків, знайдених біля міста Кремлінген в 2005 році.




У ніч проти 4 січня мешканці Землі зможуть спостерігати перший у 2012 році метеорний дощ. За потоком, який дістав назву квадрантиди, можна буде спостерігати протягом трьох ночей.



В 1982 году профессор хайфского "Техниона" Даниэль Шехтман доказал возможность существования квазикристаллов, за что был награжден Нобелевской премией по химии 2011 года.



Американское аэрокосмическое агентство NASA вывело на целевую орбиту лунный зонд Зонд GRAIL-A - первый из пары зондов, которые должны составить точнейшие карты Луны.



Американські науковці виявили в космосі "величезне око", зробивши знімки галактики NGC 4151, також відомої як "Око Саурона".



Об'єктом дослідження науковців стала карликова галактика NGC 4449, розташована на відстані 12,5 мільйона світлових років від Землі в сузір'ї Гончі Пси.



Haбip мікросхем i810 було розроблено на основі i440BX AGPset. Він був оптимізований для процесорів Celeron, але використовувався й з потужнішими процесорами, зокрема Pentium ІІ.



На початку тижня на Сонці відбувся потужний спалах і вже найближчими днями на Землі почнуться магнітні бурі. За даними Spaceweather.com, 26 грудня на Сонці стався масивний викид корональної маси.


За допомогою космічного телескопа національного аерокосмічного агентства NASA Hubble виявили на карликовій планеті Сонячної системи зону, яка вирізняється високим ступенем поглинання ультрафіолетового випромінювання Сонця.



Подбирать камеры для систем видеонаблюдения не так-то просто. Здесь приходится учитывать целый ряд технических характеристик, экономическую целесообразность той или иной комплектации.


В наше время, когда уфологи и астрономы практически не верят в существование инопланетных форм жизни хотя бы на Марсе и разыскивают следы разумной жизни за пределами нашей Солнечной системы, нашлись авантюристы, готовые отыскать признаки пребывания пришельцев на Луне.



Командир МКС, астронавт NASA Ден Бербенк зумів зробити з борту космічної станції знімки комети Лавджоя - комети, яка викликала справжній фурор серед астрономів, оскільки всупереч усім прогнозам змогла пережити тісне зближення із Сонцем і не зруйнувалася.



Диаметр шара составляет около 110 сантиметров, вес - порядка шести килограммов. На вид шар "спаян" из двух половинок, отлитых из какого-то металла. На "полюсах" расположены два выступа. Внутри шар полый.




(CERN) впервые с начала работы этого крупнейшего в мире ускорителя частиц открыли новую элементарную частицу - Chi-b(3P).