Пт, 2024-03-29, 10:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 61 62 »


Орбітальний телескоп Американського космічного агентства NASA "Кеплер" протягом найближчих двох-чотирьох років може виявити планету, схожою за масою і розмірами із Землею, яка б перебувала у зоні життя своєї зірки.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Американські науковці з університету штату Орегон у місті Корваліс виявили в печері Саус Айс у Каскадних горах бактерії, які мешкають в умовах, що нагадують марсіанські.




Honda все-таки работает над новым поколением своего легендарного суперкара NSX. И в январе 2012 года на автосалоне в Детройте японцы обещают представить свое виденье мощного спортивного купе



Європейські учені запропонували нову ідею, що стосується того, як Марс став достатньо теплим для того, щоб на ньому з'явилася і змогла перебувати в рідкому вигляді вода.



Комета C/2011 W3 Lovejoy (Любов-радість), яка пронеслася повз Сонце в ніч з 15 на 16 грудня, на диво не згоріла в його короні, як передбачали астрономи, однак позбулася свого "хвоста".


Науковці вважають, що завдяки цьому, у найближчому майбутньому мозок можна буде підключати до комп'ютера і таким чином "звантажувати" нові знання.




Новий метод збору зразків дозволить отримати матеріал прямо з кометного ядра, причому з будь-яких його ділянок на вибір, у тому числі небезпечних для космічних апаратів.



Западные ученые предсказывают, что одно из новейших направлений в биологии - синтетическая биология - может уже в ближайшем будущем оказать радикальное воздействие на человека и жизнь на планете в целом.



Социальная сеть Facebook, интернет-компания Google и производитель электроники Apple вошли в десятку наиболее привлекательных работодателей года по версии сайта Glassdoor.



Європейські науковці виявили гігантську хмару газу, яку найближчим часом поглине найближча до Землі надмасивна чорна діра, розташована в центрі нашої галактики.



Компанія Google, виконуючи липневу обіцянку, опублікувала архів інтерактивних цифрових знімків північно-східних регіонів Японії, які були практично зметені з лиця Землі землетрусом і цунамі в березні 2011 року.



Новий старт стане для Dragon другим у його історії. Перший відбувся 8 грудня 2010 року. Корабель злітав у навколоземний простір з головкою сиру і успішно повернувся на Землю.



Крижана шапка Гренландії втратила 100 мільярдів тонн льоду за аномально теплий 2010 рік. У результаті острів піднімається.



Астрономи зарахували комету до сімейства Крейца, групи комет, що дряпають Сонце, описаної наприкінці 19-го століття німецьким астрономом Генріхом Крейцом.



Серед нових живих організмів є і дуже екзотичні створення: ящірки, які бувають лише жіночої статі, риби-огірки, рослини, які харчуються птахами та щурами, і багато інших.