Чт, 2024-04-25, 13:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 61 62 »



 

Якщо раніше шпигунам доводилося займатися небезпечним стеженням і намагатися поставити пристрої прослуховування у всіх місцях, де буває людина, яка зацікавила розвідку, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Науковці з американського Університету Кларксона змогли добути струм із равликів. До равликових електростанцій навряд чи дійде. Однак автори експерименту вважають, що такий спосіб живлення мікросхем стане в пригоді в разі перетворення тварин.


NASA випустило відео про еволюцію Місяця на честь святкування 1000-го дня перебування на орбіті зонда Lunar Reconnaisssance Orbiter .



Науковці не можуть зійтися в думці, чим же насправді є "корабель прибульців", зафіксований телескопами NASA біля поверхні Сонця.




Многие юные парни часто представляют себя в роли космонавта, солдата, полицейского, киноактера или же звездой шоу-бизнеса первой величины, но есть и такие парни, которые не против превратиться в настоящего гангстера.



Легендарний "Титанік", що затонув 15 квітня 1912 року, міг загинути через те, що Місяць за три місяці до зіткнення океанського лайнера з айсбергом підійшов на мінімальну за 1400 років відстань до Землі, припустили американські астрономи.


Выброшенный Солнцем 5 марта сгусток плазмы долетел до Земли, в результате чего на нашей планете началась магнитная буря второго класса.




Многие люди часто задают сами себе вопрос, а на сколько я умен и много ли я в этой жизни знаю?




Дані зберігалися в незашифрованому виді і були лише частиною величезного масиву конфіденційної інформації, зниклого з NASA впродовж минулого року.

живые обои для android

 

Каждый человек, купивший себе новый планшетник или же новейший смартфон, пытается себе сразу же найти живые обои для android.




Фізики з'ясували, що експерименти, пов'язані з подорожжю нейтронів між паралельними світами, цілком можливі на сучасній апаратурі
, передають Новини науки.



Крах класичної цивілізації майя в Центральній Америці міг бути викликаний невеликою посухою. До такого висновку прийшли науковці з Юкатанського центру наукових досліджень і Університету Саутгемптона в результаті спільних досліджень, повідомляють "Новини науки".


Вчені Європейської організації з ядерних досліджень CERN (ЦЕРН) спростували результати гучного експерименту з перевищення швидкості світла, який загрожував перевернути фундаментальні основи фізики.


Метеоритний дощ пройшов у західній китайській провінції Цинхай, вага найбільшого знайденого на місці падіння метеорита становила 12,5 кілограма.




В наше время многие люди пытаются приобретать себе не только красивые, но и статусные вещи.