Пт, 2024-04-19, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 95 96 »



В Україні збільшується кількість людей, яких проти їхньої волі змушують займатися фізичною працею.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-12-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Севастополі кримські татари обрали новий незаконний етнічний міськвиконком — так званий регіональний меджліс "Ак-Яра". Крім того, вони проголосували за кримськотатарського мера міста.




У зверненні до керівництва Генконсульства РФ в Одесі учасники акції зажадали не тільки визнання геноциду, але й проведення судового процесу над комунізмом.




На Донеччині отримав серйозні травми обличчя в результаті биття бітою 19-річний Юрій Сіканов, головний герой скандально відомого фільму "Шахта №8".




Українські бізнесмени викуповують ділянки під Чорнобилем, буквально біля кордону з зоною відчуження, забудовуючи їх елітними котеджами.



Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" звернулася до Служби безпеки України, прокуратури, міліції, до місцевої влади з вимогою негайно розслідувати акт українофобії.



Отдельная категория коллекционеров отдает предпочтение старинным фото, зеркалам, кроватям, украшениям. Стоит отметить, что многие предметы бизнесмены покупают тут на Винницком бизнес портале, а после этого все вещи попадают на экспертизу к искусствоведу


Найстарішого українця 112-річного Петра Лизана поховали 12 листопада у селі Поморяни Золочівського району на Львівщині. У дідуся було четверо дітей, 10 онуків, 25 правнуків, троє праправнуків.



Житель Харкова влаштував соціальний перфоманс "Лікарняний". Чоловік зі зламаними п'ятами вирішив на колінах доповзти до поліклініки, щоб показати недосконалість системи охорони здоров'я.



Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу 7 листопада заблокували центральний вхід у Малинівську районну адміністрацію Одеси.





Понад 200 осіб оголосили голодування в Одесі, протестуючи проти результатів виборів по 134-му окрузі.




На міській набережній Керчі в п'ятницю, 2 листопада, на честь 69-річчя Керченсько-Ельтигенської десантної операції відбудеться відкриття пам'ятника її учасникам.



Во время концерта во Львове SCORPIONS исполнили свои легендарные хиты, акустические баллады, песни из последнего студийного альбома Sting in the tail.




Перебіг виборчого процесу на Донбасі виявив невпевненість Партії регіонів у своєму авторитеті і граничну неповагу до власного базового електорату.



На Волині кандидат-мажоритарник від опозиції в одномандатному окрузі №21 Ігор Гузь зі своїми соратниками оголосив голодування на знак протесту проти нечесного підрахунку голосів