Сб, 2024-04-27, 03:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 95 96 »



У Черкасах у неділю молодь спалила прапор Партії регіонів на знак протесту проти мовного закону.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Во Львове в спортивном комплексе "Локомотив" состоялся семинар по айкидо с участием Шихана Федерации Есинкан Айкидо сейсекай Мацуо Масадзуми (обладателя 7 дана).



У неділю, 8 липня, у Харкові тривають акції на підтримку української мови. І розходитися харківський Майдан не збирається, попри невелику кількість людей.



У Черкасах близько 50 молодих людей у суботу ввечері, 7 липня, перекривали рух транспорту по бульвару Шевченка.



Накануне свадьбы друзья жениха устроили "мальчишник" в масках. Среди бела дня десятки жителей Житомира поневоле стали массовкой в боевике, развернувшемся в центре города. У тротуара остановился "Мерседес".




На Донеччині в заповіднику за ніч знищили єдину в Україні колонію кудлатих пеліканів. Браконьєри розтрощили гнізда рідкісних для цих широт птахів.



Наметове містечко захисників української мови розігнав у Черкасах загін "Беркута" та невідомі молодики спортивної статури. Опозиціонери впевнені, що вказівку міліції дав особисто губернатор Сергій Тулуб.



У Запоріжжі керівник регіональної громадської організації "Просвіта" прикував себе до пандуса будинку Запорізької облдержадміністрації, а його однопартієць обмотав себе і 6-річного сина ланцюгами на знак протесту проти заборони суду проводити акції.




Стріляниною закінчилося затримання міліціонерів у містечку Ясинувата на Донеччині. Спецвійськам, аби зловити правоохоронців, що торгували наркотиками, довелося відкрити вогонь.



Сьогодні у центрі Львова, на площі біля міської ради встановили символічний політичний "Стовп ганьби", який має стати "інформаційним майданчиком оприлюднення імен недоброчесних кандидатів у депутати".


Причиною смертельної ДТП в Одесі за участі Mercedes і велосипеда, на якому їхав відомий КВНщик, могло стати випадкове натиснення педалі газу замість гальм. Велосипедистом виявився 43-річний Володимир Супрун, який грав у КВН за легендарну команду "одеських джентльменів".



Руководители городов, в которых расположены тепловые электростанции ДТЭК, собрались за круглым столом, чтобы обсудить общие вопросы, поделиться опытом и выработать предложения к сотрудничеству.


Літак російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва не розвертали в аеропорту Донецька, оскільки він і не збирався туди летіти, заявила прес-секретар глави уряду Наталія Тімакова, коментуючи скандальну інформацію, що потрапила в ЗМІ з легкої руки високопоставленого українського чиновника.



Війна за землю біля новозбудованого стадіону триває вже близько двох років. Задля будівництва кільцевої дороги Львівська обласна державна адміністрація вирішила викупити земельні ділянки.




До 30 июня включительно во Львове проходит масштабный художественный проект "ФанАРТия". В дни, когда нет матчей EURO-2012, львовяне и гости города имеют возможность фанатеть не только "футбольно", но и "культурно".