Сб, 2024-04-27, 07:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 95 96 »


У неділю вночі через несприятливі погодні умови (дощ, пориви вітру) знеструмлено 426 населених пунктів, повідомляє сайт МНС у понеділок вранці.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Близько 100 працівників заводів ім. Шевченка і Малишева вийшли на пікет до фан-зони на площі Свободи з вимогою виплатити їм борги по зарплаті.



У центрі Львова в день відкриття Євро-2012 з'явилися невеликі плакати, на яких президента України Віктора Януковича порівнюють з покійним лівійським диктатором Муаммаром Каддафі.



В Україні засудили двох шпигунів з КНДР - їм дали по 8 років позбавлення волі.



В домах в лесу живут без прописки бывшие сотрудники несуществующего военного совхоза "Львовский" в с. Высич Яворивского р-на Львовской области.



За досягнення в рамках міжнародної освітньої програми "Лелека" юні екологи з села Бодаки Збаразького району Тернопільщини отримали диплом, комп’ютер та проектор від принца Ліхтенштейну.




У ніч на неділю, 3 червня, в Чернівцях було скоєно напад на приміщення офісу Чернівецької обласної організації партії "Фронт змін".




205 присадибних ділянок, з них 36 житлових будинків підтоплені в Скадовську в результаті зливи, що пройшов  вранці, 2 червня.



У суботу, 2 червня, через технічні неполадки електропоїзд Hyundai не вийшов у рейс з Харкова на Київ.



Хоча зараз усі українці, як у Львові, так в Донецьку і столиці більше займаються встановленням кондиціонерів, але ми вирішили розповісти про опалення квартири своїми руками.



В современной Украине мужчинам становится все сложнее и сложнее найти работу с приличной зарплатой, на которую можно содержать семью, профессия строителя приобретает все большую популярность.



На останній сесії Дніпропетровської обласної ради ухвалили рішення приєднати до Дніпропетровська селище Авіаторське.




У Запоріжжі на трасі Харків-Сімферополь внаслідок ДТП розбився мікроавтобус, в якому знаходилися працівники податкової служби. 4 пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані.




В Україну повертаються масові затримки заробітної плати бюджетникам. У Херсоні страйкують працівники ГКП "Херсонелектротранс" - на маршрути вранці в неділю 27 травня вийшло 12 тролейбусів замість 50.




Аномальна, як на кінець травня, температура води в морі +22 – це ідеальна умова для розмноження інфекцій. Вже у травні пляжі відкриті для купання.