Сб, 2024-04-27, 02:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 83 84 85 86 87 ... 95 96 »


Дизайнер Оксана Муха представила коллекцию "Территория мечты". Новые свадебные и вечерние платья модельер представила своим украинским и зарубежным партнерам.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сьогодні в синьому залі фестивального центру "Батьківщина" відбувся майстер-клас зірки світового кінематографа і продовжувачки династії Чаплінів - Джеральдін Чаплін.



У суботу, 14 липня, в інфекційне відділення Бердичівської центральної лікарні з попереднім діагнозом - гастроентероколіт госпіталізовано 15 осіб.



Во Львове пройдет Международный фестиваль еврейской музыки LvivKlezFest. Продлится "фест" до 22 июля.


Прокуратура Рівненської області не бачить порушення закону в проведеному Рівненською міською радою конкурсі "12 історій про УПА". Про це на прес-конференції у Рівному повідомив прокурор області Василь Присяжнюк.



Евро-2012 промелькнуло как миг, как радужный сон. Прошло какие-то четыре недели, а такое впечатление, что это было давно и неправда. Кафе, рестораны, гостиницы, таксисты считают заработок.



У ніч проти 12 липня внаслідок несприятливих погодних умов (зливи, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 22 населених пункти в двох областях України.



У Харкові обрали найкращу ескіз-ідею пам'ятника легендарному поетові, виконавцеві та актору Володимиру Висоцькому.



Найсильніша буря з дощем і градом накрила Одесу. Сильний дощ затопив вулиці міста. Екологи радять українцям звикати до злив і смерчів.





Мобильные телефоны вытеснили уличные таксофоны. Они просто не в состоянии выдерживать конкуренции с более удобным средством общения.




10 липня, близько 5.00, у Маріуполі зайнявся склад покриття для підлоги. Пізніше під дією вітру вогонь перекинувся і на сусідні будівлі.



Одно из самых популярных развлечений молодежи - ночные клубы. Молодежь любит хвастаться друг перед другом - в каком клубе вчера "отрывались".



Непросто было разыскать представителей редкой сегодня профессии - трубочистов. Далеко не каждое коммунальное предприятие имеет их в штате.