Пт, 2024-03-29, 11:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 60 61 62 63 »


У Міністерстві внутрішніх справ України спростовують інформацію про закриття кримінальної справи за підозрою народних депутатів України у розбещенні малолітніх на території Міжнародного дитячого центру "Артек".

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк пропонує звільнитися тій особі, представники кортежу якої зламали дзеркало знімальній групі програми "Знак оклику".



У Вищий адміністративний суд надійшла скарга на указ президента про присвоєння митрополиту Київському і всієї України УПЦ МП Володимиру звання "Герой України".



В Україні 5 жовтня в Чорнобильській зоні відчуження відбудеться церемонія початку будівництва Централізованого сховища радіоактивних відходів. Об'єкт планується пустити в дію в 2012-2013 році.



Феодосійський міський суд засудив до п'яти років позбавлення волі 23-річного мера курортного селища Орджонікідзе (Крим) Максима Дубініна.



Власник фірми ProstoPrint Денис Олейников, який став відомий після скандалу навколо футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса...", а також обвинувачений у незаконному використанні логотипа Євро-2012.



Депутата Луганської міської ради Романа Ландіка екстрадували з Росії в Україну, щоб притягти до кримінальної відповідальності, повідомили в четвер в прес-службі Генеральної прокуратури України.





21 вересня, після бійки між воїнами-афганцями та "Беркутом" під стінами Верховної ради напередодні, під парламентом ліквідували місце для акцій протесту.




"Я повернуся. Обов'язково повернуся. І ті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки - можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освіту рідною мовою.
"


Державне підприємство "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт" (Київ) оголосило тендер на проведення рекламної кампанії з підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Верховна Рада скасувала перехід України на зимовий час. За відповідну постанову "регіонала" Олега Надоші проголосувало 266 депутатів.



Власнику компанії "ПростоПрінт", яка випускала скандально-відомі футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса...", Денису Олейникову погрожують.



Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заперечує реєстрацію юридичної особи "МММ-2011". Про це сказано в повідомленні комісії.



Верховна Рада ухвалить рішення щодо скасування переходу України на зимовий час. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, у понеділок заявив спікер ВР Володимир Литвин.



Онуку Івана Франка 84-річну Дарію Тарасівну місцева влада погрожує виселити з 6-кімнатної квартири в Києві по вул. Володимирській за борги за комунальні послуги.