Пт, 2024-04-26, 06:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 »

З розумово відсталих чиновники формують цілі загони робітників. Лише одиниці з них пишуть листи про допомогу з проханням забрати з психоневрологічного диспансера.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Зірки української естради і прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко, засудженої на сім років за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році, виступлять 27 листопада біля СІЗО.




Сьогодні, 26 листопада, Україна, а з нею і весь світ вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років, жертвами якого стали мільйони українців.


На Майдані Незалежності у вівторок зранку розпочався монтаж ялинки. При цьому по всьому периметру Майдану встановлено металеву огорожу.



Мітинг інвалідів-"чорнобильців", в якому беруть участь близько 500 осіб, відбувається у понеділок біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду Донецької області.



18 листопада, у п'ятницю, в центрі Києва, на будівництві Подільсько-Воскресенського мосту впав найбільший у Східній Європі річковий плавучий кран LK-600 "Захарій", зачепивши Гаванський міст.



Волонтери місцевої благодійної організації по роботі з бездомними були в шоці, коли один з мешканців вокзалу міста Чернівці показав їм американський паспорт і заговорив з ними по-англійськи.



Лідер невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Ігор Смирнов називає Придністров’я територією України, але бачить його майбутнє тепер як незалежної держави.



"Чорнобильці" вдруге за день пішли на активний штурм Верховної Ради. Натовп намагалися зупинити близько сотні правоохоронців, однак "чорнобильці" витіснили "Беркут" з-під дверей парламенту.



У понеділок, 24 жовтня, помер депутат Верховної Ради другого скликання Олег Вітович. Про це у своєму Facebook повідомив "бютівець" Віктор Уколов.




Київські активісти під будівлею Міністерства внутрішніх справ влаштували сидячий протест проти катувань у міліції, вимагаючи покарати вбивць студента Ігоря Індила.




Інтернет-видання "Свідомо" опублікувало записи камер спостережень з Шевченківського райвідділу міліції, які свідчать про те, що студент Ігор Індило загинув від рук міліціонерів.



Представники форуму громадських організацій вимагають від Верховної Ради саморозпуститися і призначити дату дострокових виборів.



Наукові інститути просять президента повернути Україні зимовий час 30 жовтня, а потім ще раз проаналізувати: чи варто переходити на літній час.


У квартирі лідера організації воїнів-"афганців" "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова проводиться обшук. Про це в середу на мітингу в Києві повідомив голова федерації профспілок В'ячеслав Рой