Пт, 2024-04-26, 01:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 63 »


Верховна Рада України підтримала норму Митного кодексу, що передбачає набуття ним чинності з першого числа другого місяця після його публікації, тобто з 1 травня.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Система має забезпечити надання допомоги у ситуації, що загрожує здоров'ю, життю, майну або навколишньому природному середовищу, громадському порядку, в інших небезпечних ситуаціях.


КС виписано вкрай витієвато, розпливчасто і навіть двозначно, документ допускає таке трактування: Кабмін має право вручну встановлювати розміри соціальних виплат і пільг, виходячи з фінансових можливостей держави. Якщо Кабмін визначить якісь соціальні виплати в розмірі нуля, то це буде цілком конституційно.





У суботу, 31 березня, о 20.30 люди по всьому світу вшосте вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.



Янукович користується броньованим Mercedes S600 ціною щонайменше 213 тисяч дол - це вдвічі дешевше за реальний автомобіль Кемерона, але й ВВП України в 11 разів менший від британського.



Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) висунула на посаду уповноваженого з прав людини у Верховній Раді кандидатуру голови спілки Захарова. Крім правозахисника на посаду також можуть претендувати ще чотири претенденти.


Порошенко очолював МЗС. "Суспільству буде показано, що такі масштабні фігури, як Петро Порошенко, не пов'язують своє майбутнє з опозицією". Можливо, тому Петро Порошенко взяв паузу, оскільки негатив від перебування в команді влади може нівелювати бонуси, на які він розраховує.


36-річний Стець у 2002-2005 роках обіймав посаду генерального продюсера телерадіокомпанії "НБМ". З 2005 року - генеральний продюсер товариства з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Експрес-Інформ" за сумісництвом, з 2007-го - член наглядової ради телекомпанії "5 канал".





21 лютого по всьому світу відзначається День рідної мови. Цей день був започаткований у 1999 році на сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Він спрямований на підтримку мовного та культурного розмаїття.



Більшість громадян України (71%) позитивно ставляться до Дня святого Валентина, який вважається покровителем усіх закоханих.



Верховна рада відхилила законопроект "Про документи що посвідчують особу та підтверджують громадянство України", яким пропонувалося запровадити біометричні паспорти для виїзду українців за кордон.



"Ви переплутали - злили радянський інститут народних засідателів із класичним інститутом присяжних і чомусь записали лише трьох присяжних. Розумію чому - вам трьох легше залякати, ніж вісьмох".



Державна прикордонна служба України просить врахувати складні погодні умови під час руху через південний український кордон.



У різних містах України в неділю відбулися акції з нагоди Дня Соборності й Свободи. Символічними живими "Ланцюгами єдності" з’єднали береги Дніпра у Дніпропетровську та Дніпродзержинську.



Судно "Флорес" з українськими моряками у складі екіпажу зіткнулося 9 грудня з танкером "Афродіта" і затонуло в районі провінції Бретань. Екіпаж вдалося врятувати.