Чт, 2024-03-28, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Оголосили 24-годинний страйк ЗМІ Греції
Інші останні Новини світу

Грецькі ЗМІ розпочали сьогодні вранці 24-годинний страйк. З 6.00 на добу припинилося новинне мовлення на телеканалах і радіо, не оновлюються інформаційні сайти, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на координаційний комітет журналістських профспілок Греції.

Припинило роботу державне Афінське агентство новин, а у вівторок не вийдуть газети.

Журналісти вимагають від керівництва ЗМІ підписання колективних трудових угод, які значно вигідніші для працівників, ніж індивідуальні контракти.

Економічний спад торкнувся сфери засобів масової інформації Греції. Серед жертв кризи опинилися відомі телеканали, радіостанції і газети. Ті ЗМІ, яким вдалося залишитися на ринку, зазнали серйозних знижень доходів.

Нагадаємо, для Греції перспективи дефолту і виходу із зони євро знову набули реальної форми після парламентських виборів 6 травня 2012 року.

Однак політичні сили, що прийшли до влади, не змогли домовитися з питання антикризових заходів, які є необхідною умовою отримання фінансової допомоги від міжнародних кредиторів Греції, і по черзі зазнали невдачі у формуванні коаліційного уряду.

Раніше глава МВФ Крістін Лагард заявила, що потрібно бути готовими до виходу Греції з валютного блоку.

Центробанк Греції таємно надав банкам країни допомогу в розмірі 100 мільярдів євро зі схвалення ЄЦБ. Кошти виділено через механізм екстреної кредитної допомоги (ELA). ЄЦБ не повідомляє подробиць щодо того, скільки і кому було надано коштів через ELA.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1053 | Додав: adminA | Теги: ЗМІ Греції, 24-годинний страйк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]