Пт, 2024-03-29, 14:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:31
"Пара таблеток" Тимошенко не допоможе - її лікування буде тривалим - німецький лікар
Інші останні Політичні новини

Німецький лікар Лутц Хармс, який приїхав до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко з клініки "Шаріте" наголосив, що вона страждає від хронічного больового синдрому.

"Швидше за все, будемо лікувати її за кількома пунктами. Ми подивимося, наскільки далеко простягаються можливості цієї лікарні. Або цілком можливо буде говорити про залучення сторонньої допомоги", - заявив Хармс.

Він також додав, що лікування Тимошенко буде тривалим.

"Це не три дні. Це хронічний больовий синдром, який розвивався протягом багатьох тижнів, на нього впливали багато чинників. Це не лікується фізіотерапією і парою таблеток. Зараз стоїть питання, наскільки довгим може бути це лікування. Ситуація не легка", - повідомив зарубіжний лікар.

Водночас фахівець високо оцінив умови в лікарні "Укрзалізниці", куди 8 травня мали доставити Юлію Тимошенко на лікування.

"Я би високо оцінив обладнання лікарні. Так, дійсно влада постаралася вкласти туди багато сил. Я вважаю, у нас хороша ситуація із залученими лікарями", - підсумував Хармс.

Нагадаємо, у вівторок медична комісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я України Раїсою Мойсеєнко та за участю доктора німецької клініки "Шаріте" Хармса оглянула лікарняний блок Центральної клінічної лікарні №5 "Укрзалізниці", в якому передбачається лікувати Тимошенко.

Зазначимо, що Тимошенко погодиться на переведення до лікарні лише, якщо її лікарем буде доктор з німецької клініки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: лікування, тимошенко, німецький лікар, пара таблеток | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]