Пт, 2024-04-19, 09:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Практично на 100% Україна і Польща готові до старту Євро-2012
Інші останні Спортивні новини

Україна і Польща виконали всю необхідну підготовку до старту чемпіонату Європи з футболу. На цьому під час брифінгу у Києві наголосив віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

"Україна і Польща практично на 100% готові до старту першості континенту з футболу 2012 року... Тож мешканці приймаючих країн, усі вболівальники можуть повністю зосередитися на футболі", - запевнив Колесніков.

Урядовець подякував Польщі за плідну та ефективну співпрацю за всі роки підготовки до Євро-2012. "Я переконаний, що завдяки цьому чемпіонату мають зростати торговий оборот між двома країнами та розширюватися туристичні маршрути", – наголосив Колесніков.

В свою чергу віце-прем'єр-міністр – міністр економіки Республіки Польща Вальдемар Павляк зауважив, що торговий оборот між країнами вже зріс на 30%.

"Цей турнір буде добрим імпульсом для спілкування між людьми, а вся підготовлена до проведення чемпіонату інфраструктура служитиме українцям і полякам протягом багатьох наступних років", – зазначив Павляк.

Євро-2012 стартує 8 червня. Згідно із затвердженим календарем фінальної частини Євро-2012, 16 матчів із 31 відбудуться в Україні.

Проведення фінального матчу на НСК "Олімпійський" в Києві призначено на 1 липня 2012 року. Талісманом Євро-2012 стали два футболісти-близнюки. Їх розфарбовано відповідно до кольорів національних прапорів України та Польщі. Презентація талісмана відбулася 17 листопада 2011 року в Познані перед товариським поєдинком між збірними Польщі та Кот-д'Івуару.

Збірна України потрапила до групи D, а поляки - до групи A. Українці свій стартовий поєдинок зіграють на київському НСК "Олімпійський" 11 червня, далі команда перебереться до Донецька, де проведе два матчі групового раунду на "Донбас Арені".

Чвертьфінали чемпіонату Європи відбудуться на стадіонах Варшави та Гданська у Польщі, а в Україні - на донецькій "Донбас Арені" і київському НСК "Олімпійський", який також прийме і фінальний матч. Півфінальні матчі Євро-2012 відбудуться в Донецьку (27 липня) і Варшаві (28 липня).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: Польща, старту Євро-2012, 100% готові, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]