Пт, 2024-03-29, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:42
Прем'єра документального фільму про Кустуріцу і концерт режисера відбудеться в Києві
Інші останні Культурні новини

Прем'єра документального фільму про знаменитого сербського кінорежисера Еміра Кустуріцу "Балканська зірка" відбудеться 21 травня в Києві. На цей же день у палаці "Україна" заплановано концерт режисера і його музичного колективу The No Smoking Orchestra, повідомляє "Дзеркало тижня. Україна".

Прем'єра фільму пройде в рамках Третього Трускавецького Міжнародного кінофестивалю "Золота пектораль". Відбудеться також зустріч з головними героями, автором і режисером фільму Андрієм Григор'євим.

Організатори показу ведуть переговори про те, щоб на прем'єрі був присутній і сам Емір Кустуріца.

Світова прем'єра "Балканської зірки" відбулася в січні 2012 року в Сербії на V міжнародному кіно-музичному фестивалі "Кюстендорф". Фільм високо поцінували багато прославлених режисерів та діячів кіно: Кім Кі Дук, брати Дарденн, іранська актриса Лейла Хатамі, директор Канського кінофестивалю Т'єррі Фремо.

Нагадаємо, що сербський режисер Емір Кустуріца буде головою журі програми "Особливий погляд" 64-го Каннського фестивалю, який пройде з 11 по 22 травня.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: Києві, Кустуріцу, прем'єра документального фільму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]