Пт, 2024-04-26, 02:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:23
Розпродати особняки чиновників в Конча-Заспі, позбавити їх пільг, а гроші віддати народу обіцяє Яценюк
Інші останні Політичні новини

На теперішню владу чекає люстрація, а незаконні доходи в майбутньому будуть повернуті справжнім власникам. Про це на зустрічі з активістами в Донецьку заявив один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк, пише Gazeta.ua.

"Півтора мільярда нових доходів за один рік - це тільки те, що українські чиновники показали у своїх деклараціях. "Хати" та інші активи на сьогоднішній день сумарно складають 27 млрд доларів. Але всіх їх чекає люстрація", - вважає політик.

"Все, що було вкрадено за ці 2 роки, все, що подаровано, незаконно нажите, все, що переписано на родичів, об'єднана опозиція розшукає і поверне", - пообіцяв лідер "Фронту змін".

Яценюк висловив обурення щодо розмірів видатків на утримання чиновницького апарату.

"Лікування одного депутата коштує як лікування 250 українців. Утримання однієї школи обходиться бюджету в таку ж суму, як і утримання одного автомобіля Адміністрації Президента. Закриваючи школи та лікарні, вони заощадили мільйони, але відібрані у дітей та хворих гроші пішли на утримання влади", - сказав депутат.

"Ми заберемо всі пільги і у чиновників. І ми продамо Конча-Заспу, де сьогодні без сплати комунальних послуг добре живуть спікер Володимир Литвин та інші представники влади", - пообіцяв Яценюк.

До речі, у 2011 році повідомлялось, що у списку мешканців "Кончі-Заспи" З'явився і Арсеній Яценюк. Щоправда, сам екс-спікер після публікації заявив, що ніколи не користувався цією нерухомістю, бо відмовився від державної дачі.

У прес-службі тоді уточнили, що після обрання Яценюка головою Верховної Ради, за ним, за процедурою, була закріплена державна дача.

"Проте лідер "Фронту змін" відмовився від користування цим привілеєм, про що офіційно заявив на першій прес-конференції в статусі спікера парламенту, а також поінформував про своє рішення тодішнього керівника ДУС Ігоря Тарасюка", - заявили в прес-службі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1034 | Додав: adminA | Теги: Конча-Заспі, гроші народу, позбавитипільг, розпродати особняки чиновників, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]