Пт, 2024-04-26, 22:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
Спікер сектору "А" - НЗФ на Луганщині все більше схожі на регулярну армію і боротися з ними все складніше
Інші останні Кримінальні новини

На Луганщині зосереджені значні обсяги живої сили противника і на тлі загального зростання чисельності терористів спостерігається також поява бойовиків-вихідців з Кавказу. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці спікер АТО по Луганській області Володимир Корніяка вранці в понеділок, 9 березня.

Він зазначив, що в Луганській області "зосереджені значні обсяги живої сили противника, постійно стягується і приховується бойова техніка, бойовиками створюються склади боєприпасів і навчальні бази для російських найманців".

"Враховуючи інтенсивність, з якою російські інструктори "муштрують" свіжі сили бойовиків, намагаються з напівдикого натовпу зробити щось на зразок справжньої армії, плани їх керівництва безпосередньо пов'язані з організацією наступу на позиції Збройних Сил України, можливо, вже в найближчі дні або тижні", - написав Корніяка.

Так, пише він, російські військові інструктори ретельно готують найманців і колишніх місцевих "відморозків" для поповнення лав злочинців у якості солдатів, молодших командирів, артилерійських навідників, механіків-водіїв та інших фахівців нижчої ланки. При цьому керівні посади в підрозділах віддані професійним російським військовим, - "мабуть, через недовіру до бойовиків".

"Загалом можна констатувати, що незаконні збройні формування бойовиків на Луганщині набувають все більше ознак регулярної армії. Тому боротися з ними буде все складніше", - резюмує спікер сектора "А".

Раніше Корніяка писав, що сепаратисти активно обговорюють наступ на Щастя, Станично-Луганське, а надалі - по всьому фронту після 10 березня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: Луганщині, спікер сектору А, боротися, НЗФ, регулярну армію, складніше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]