Ср, 2024-04-24, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В результаті спеціальної операції на території області з нелегального обігу правоохоронцями було вилучено майже два десятки одиниць вогнепальної зброї, сотні боєприпасів та інших небезпечних речовин.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогодні ввечері, 11 березня, чинний чемпіон України донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зіграє на "Альянц-Арені" з одним з головних фаворитів турніру, мюнхенською "Баварією".


 

Рада директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ) схвалила надання Україні SDR12,348 млрд (близько 17,5 млрд дол.) в рамках нової програми розширеного фінансування (Extended Fund Facility, EFF).


 

Адміністрація президента Петра Порошенка підтвердила повідомлення про поставки українській армії із США безпілотників та армійських автомобілів.
 


 

"В поселке Широкино силы АТО находятся на прежних позициях. Поселок никто не оставлял, в течение последних дней противнику не удалось отвоевать ни пяди украинской земли", - сообщили в Штабе обороны Мариуполя.


 

Подопечные Сергея Реброва сыграют свой первый матч в рамках  1/8 финала Лиги Европы. В поединке киевлян ждет непростой соперник в лице "Эвертона".


 

Киевлянки живут дольше мужчин на 8 лет, замуж выходят поздно и работают не покладая рук. Зарплату они получают ниже, чем представители сильной половины.


 

"Ми думали, що незалежність - це назавжди. Але зараз, коли пострадянський імперіалізм уже біля наших кордонів, ми бачимо, що боротьба триває", - сказала вона.


 

Ежедневно в Киеве сотни людей протестуют против войны, нынешней власти, продажных судей и прочего. Журналисты решили выяснить, насколько искренние лозунги протестующих.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі й далі грубо порушують умови Мінських домовленостей, здійснюючи обстріли позицій українських військ і, на певних ділянках, - спроби наступальних дій.