Вт, 2024-04-23, 21:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Уряд очікує позитивного рішення ради директорів МВФ 11 березня про схвалення нової чотирирічної програми розширеного фінансування EFF для України обсягом 17,5 млрд доларів. Про це прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив сьогодні, 4 березня.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Видача готівкових коштів у межах України з електронних платіжних засобів, емітованих як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях", - наголошується в документі.


 

Народні депутати з четвертої спроби підтримали позбавлення народного депутата, колишнього члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка,  Сергія Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях.


 

Президент України Петро Порошенко вимагає допустити на місце аварії на шахті ім.Засядька українських рятувальників і співробітників правоохоронних органів.


 

 

06 березня о 16.00 у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться відкриття виставки "ТИРЛИЧ-ТИРЛИЧ".


 

На Каннському кінофестивалі відбудеться презентація українського короткометражного фільму "Once upon a mine", який за підтримки відомого голлівудського режисера Тоні Скотті ("Рятувальники Малібу", "Долина ляльок") буде заявлений і на інших провідних фестивалях світу.


 

 

Уряд змінив межі опалювального періоду, подовживши його на місяць: з 1 жовтня по 30 квітня. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів №74 від 2 березня.


 

22-річний львів'янин Георгій Іваницький виграв змагання на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні у словенському Копері. Майбутній чемпіон Європи закінчив кваліфікацію з четвертим результатом.


 

4 березня 2015 року виповнюється 200 років з дня народження Михайла Вербицького – українського священика, композитора, диригента, громадського діяча, автора музики до Українського Державного та національного Гімну.


 

Колишній функціонер польської "Солідарності" Януш Томашевський встиг попрацювати в уряді Єжи Бузека на посаді віце-прем'єра та консультував блок "Наша Україна" Віктора Ющенка з 2001 року і до Помаранчевої революції.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують використовувати перемир'я для проведення перегрупування зосереджених на Донбасі сил і засобів.