Пт, 2024-04-19, 18:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Рівно тиждень тому, у вівторок сталося те, про що так багато мовилося і чого так боялися незаможні люди: оголошено розміри нових тарифів на електроенергію, газ та тепло для населення.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верняєв став першим українським спортсменом, якому вдалося вибороти Кубок світу. Окрім того, на даний момент Верняєв очолює світовий рейтинг-лист, набравши 150 очок.


 

Ухвалений парламентом документ, за який проголосували 284 депутати, встановлював, що Кабмін, погоджуючи такі тарифи, зобов'язаний визначити джерела покриття різниці між ними і обґрунтованими цінами.


 

Україна значно знизила свою енергетичну залежність від Росії, завдяки чому в нинішньому році буде закуповувати природний газ по $245 за 1 тисячу кубометрів. Про це заявив у понеділок, 9 березня, президент України Петро Порошенко.


 

Верховна Рада України планує в найближчі пару кварталів значно просунутися в питанні законодавчого забезпечення реформ, повідомив спікер парламенту Володимир Гройсман.


 

Комітет з питань закордонних справ Європарламенту підтримав надання макрофінансової допомоги Україні в 1,8 млрд євро. Рішення було прийнято 9 березня у Страсбурзі.


 

На материковій частині України станом на 1 березня 2015 розміщені і мешкають 20 тис. 267 кримчан - українських громадян, які вимушено переселилися з тимчасово окупованої території Криму і Севастополя.


 

Київський метрополітен заполонили люди з прозорими скриньками. Керівництво підземки вже звернулося до міліції з проханням дати цьому раду та перевірити всіх благодійників із коробками.


 

В ближайшие годы Украине, по всей вероятности, понадобится больше финансовой помощи, чем ожидалось. Такое мнение высказала зампредседателя Еврокомиссии Кристалина Георгиева.


 

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 10 березня, проведе засідання Воєнного кабінету при РНБО, на якому буде ухвалено "надзвичайно важливі рішення" з метою реагування на виклики сьогодення.