Чт, 2024-03-28, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Более 100 чешских и словацких журналистов, писателей, общественных деятелей, служителей церкви и спортсменов подписали открытое письмо руководителям ЕС, а также президентам.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Києві 20-21 лютого відбулася міжнародна конференція "Стратегії регіонального розвитку України: моніторинг розробки та виклики впровадження".


Документ передбачає впровадження реформ в десяти ключових галузях та регулює процес співпраці між Україною та Євросоюзом в економічній і юридичній сферах, в галузі безпеки та зовнішньої політики.


 

В інтернеті з’явилося три офіційних трейлери до фільму "Незламна" Сергія Мокрицького: драма, що розповідає про реальну історію українського снайпера Людмили Павличенко.


 

Військовий збір у розмірі 1,5%, яким із 13 березня обкладаються доходи від операцій, пов`язаних із переходом прав власності за валютними цінностями, не поширюватиметься на весь перелік банківських операцій.


 

В ефірі Першого Національного з 14 березня стартує проект "Світ на Першому" - цикл документальних фільмів, в який увійшли стрічки виробництва Польщі, Литви, Франції, Кореї, Німеччини, Індії, Китаю та Грузії.


 

Міліція встановила особи організаторів масових заворушень у Костянтинівці Донецької області. Про це повідомив начальник Головного управління МВС України в області В'ячеслав Аброськін.


 

Работа Верховной Рады начнется в 12 часов, поскольку продолжаются консультации по вопросам повестки дня. Об этом  сообщил на заседании парламента первый заместитель председателя ВР Андрей Парубий.


 

Резервний фонд Харківської області збільшено до 60 млн грн. на випадок різних надзвичайних ситуацій. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Ігор Райнін.


 

Глава польской дипломатии Гжегож Схетына заявил, что саммит Восточного партнерства, запланированный на май, станет серьезной проверкой для ЕС.


 

Україна та Німеччина домовилися про співпрацю у лікуванні поранених бійців АТО. Петро Порошенко 16 березня відвідав Військовий госпіталь Бундесверу, де зустрівся з Федеральним міністром оборони Німеччини Урсулою фон дер Ляєн.


 

"Уникальные кадры, которые до этого никто не видел. Этот фильм бесценен тем, что он про Кузьму", - написала Руслана  и вместе с мужем Александром Ксенофонтовым представили фильм памяти музыканта.