Пт, 2024-03-29, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
США включили Україну у "чорний список" піратських країн
Інші останні Політичні новини

Влада США в понеділок, 30 квітня, опублікувала документ, в якому перераховані країни, де найгірше захищаються права на інтелектуальну власність.

У числі 13-ти названих держав виявилися опинилися Україна та Росія. У список також потрапили Канада, Аргентина, Індія, Алжир, Чилі, Індонезія, Ізраїль, Пакистан, Таїланд, Венесуела та Китай.

Зазначимо, США регулярно публікують список країн, де процвітає піратство. Попадання в нього не загрожує ніякими санкціями. Вважається, що доповідь, підготовлена американським торговельним представником, має присоромити уряд згаданих в ньому держав, змусити їх активніше боротися з піратством і вдосконалювати законодавство у сфері захисту авторських прав.

У березні повідомлялося, що в українців будуть конфісковувати техніку з піратським контентом.

Раніше повідомлялось, що в Україні спостерігається високий рівень піратства в Інтернеті. США через це можуть запровадити санкції проти України.

Майже дві третини українців (61%) не готові купувати ліцензійне програмне забезпечення, музику, фільми, електронні книги тощо.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: чорний список піратських країн, Україну, США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]