Чт, 2024-05-09, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 »



У програмі "Гроші" було показано сюжет про журналістське розслідування, під час якого за сприяння учнів ліцею №100 і Кловського ліцею в Києві вдалося придбати наркотичні засоби безпосередньо на території навчальних закладів.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-03-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Міністерство юстиції все ж має автомобіль, який "регіонал" Валерій Коновалюк називає краденим.



Наверное, каждый житель столицы Украины любит красочную жизнь и веселые торжества и гулянья.



Крім мітингу, на Пейзажній алеї молодь продемонструвала сатиричну виставу вуличного театру, а група київських музикантів провела імпровізований концерт, на якому звучав київський мелос - не лише український, але і російський, польський та єврейський.



Вищий адміністративний суд 13 березня скасував рішення судів нижчих інстанцій про заборону будівництва на Пейзажній алеї в Києві.






Представники Книги рекордів України у цей день і зафіксували рекорд. Букет загалом складався з 2501 квітки, серед яких були троянди, хризантеми та лілії.



Міністр освіти Табачник палив у забороненому місці. 2 березня камера зафіксувала, як міністр освіти Дмитро Табачник "спокійнісінько курив біля Будинку дитячої творчості у столиці".




Мер Києва Леонід Черновецький більше не холостяк. Після офіційного розлучення в Печерському суді 28 грудня з Аліною Айвазовою, з якою він прожив у шлюбі 34 роки, мер нібито розписався в понеділок з Оленою Савчук.



На дзвінки очевидців аномалій відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші й нез`ясовні свідчення людей про непізнані літаючі об`єкти.



В метро часто можно услышать вежливое обращение к киевлянам и гостям столицы. Кто эти гости столицы? С какой целью приехали в наш город? Где остановились?




Якщо вибудете гуляти вулицями українських міст чи сіл, вам назустріч йтимуть люди статечні, поважні, та молоді мами і татусі, які тримають за руку маленьку гарно зодягнену дитину. Напевне, для них добре відомі Дитячі товари Київ.


Колишній секретар Київради Олесь Довгий почав передвиборну агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва. Відео зустрічі Довгого з "бабусями" з’явилося в Інтернеті.



П’ятьох громадян затримали сьогодні на Хрещатику під час проведення флеш-мобу на підтримку російської опозиції.



У Києві лише за кілька днів постраждали четверо людей від скажених тварин. Це при тому, що сказу у столиці не було 20 років. Темпи, якими пошесть поширюється останніми днями, можуть обернутись епідемією.




Иногда понимаешь, что наступило время поменять окна именно тогда, когда за окном начинается зима, но погода еще очень сырая и прохладная.