Чт, 2024-03-28, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 65 66 »


Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.



Станція Київського метрополітену "Хрещатик" у дні матчів Чемпіонату Європи з футболу буде тільки пересадочним вузлом, а в нематчеві дні будуть відкриті всі виходи, крім розташованого в фан-зоні.





У партії "УДАР" вважають, що влада Києва запустила технологію "вибори без виборців".



В современном мире практически сто процентов украинских предприятий и компаний, а также многие украинцы дома используют принтеры.




У суботу, 26 травня, Андріївський узвіз прийняв перших туристів, і бруківка не витримала. В понеділок її подекуди познімали і перекладають знову.





Через проведення матчів ЄВРО-2012 автомобільний рух центральною вулицею столиці припинять до 7 липня.




В останні вихідні травня, 26 і 27 числа, Київ відзначає своє 1530-річчя. У рамках свята заплановано проведення різних шоу, концертів, спортивних заходів та фестивалів.




Біля будинку Верховної Ради близько тисячі осіб протестують проти ухвалення закону "Про засади державної мовної політики". Представники громадськості розташувалися навколо будівлі парламенту.




23 травня, в Києві відкрилася перша міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012. Урочиста церемонія відкриття відбулася в культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький арсенал".



У Києві в районі метро "Академмістечко", неподалік мосту на проспекті Палладіна, вибухнула і загорілася маршрутка.



У понеділок під стінами Міносвіти відбулася акція-демонстрація "Негарні дівчата прийшли на оглядини до Табачника". Про це повідомили організатори.



У Києві поблизу станції метро "Шулявська", на вулиці Дегтярівська 25, А горить склад секонд-хенду, повідомляє прес-службу Міністерства з надзвичайних ситуацій України.



У Києві відбулося відкриття Музею шістдесятництва. Музей відкрили у будівлі на вул. Олеся Гончара, 33, де тривалий час розміщувався центральний штаб Народного руху України. Під музей передано частину приміщень центрального штабу НРУ.



В современном мире, полном стрессов и депрессий, очень многие люди ищут возможность обрести духовное и физическое равновесие.