Пт, 2024-04-19, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 66 »


В современном мире, полном стрессов и депрессий, очень многие люди ищут возможность обрести духовное и физическое равновесие.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Мероприятие состоится 13 мая в 12:00 на Михайловской площади. День Матери традиционно отмечается во второе воскресенье мая.



25 квітня Вищий господарський суд України скасував постанову апеляційної інстанції і залишив у силі заборону Господарського суду Києва на проведення будівельних, експлуатаційних робіт.



Будівля Київадміністрації на Хрещатику втратила свою окрасу – дев'ятиметрові блакитні ялинки. На місці клумби зараз триметрова яма, біля якої працюють екскаватори.



Архітектурні проекти на Андріївському узвозі в Києві мають бути схвалені громадськістю, дані щодо всіх будівельних об'єктів і робіт на узвозі буде розглянуто на наступному засіданні урядової комісії з питань перевірки обґрунтованості такого будівництва.



У Києві з'явилося перше кафе, у якому відвідувачі платять лише за час перебування в закладі. Решта послуг: кава чай, Wi-Fi – безкоштовні.




Дівчина Олена Єськіна, яка постраждала під час акції на захист Андріївського узвозу, написала в прокуратуру Києва заяву про скоєння злочину.



Знесення будинків на Андріївському узвозі сколихнуло весь Київ. Для захисту улюбленої вулиці люди готові були йти на мітинги. Про кілька з них вже було оголошено. Але вчора вдень керівництво компанії "Еста Холдинг" (замовники проекту забудови) виступило з несподіваною заявою.




Бізнесмен Рінат Ахметов обіцяє не допустити руйнування архітектурного обличчя Андріївського узвозу і підтверджує відмову компанії "ЕСТА" Холдинг" від будівництва на цій вулиці офісного центру.



Сьогодні 5 активісток FEMEN добровільно "ув'язнили" себе на дзвіниці Святої Софії Київської. Зокрема, дівчата вдарили в усі дзвони і розгорнули 7-метровий плакат з написом "СТОП".




Через два тижні в столичному зоопарку відбудеться офіційне відкриття нового сезону. Зараз там активно все прибирають і ремонтують вольєри, а от звірів якось замало.




Окружний адмінсуд Києва скасував рішення Київради від 15 липня 2004 року про надання Міністерству закордонних справ земельної ділянки для будівництва на Пейзажній алеї. Відповідне рішення суд ухвалив 4 квітня.




На Андріївському узвозі зроблять сучасне якісне мощення як проїжджої частини, так і тротуарів. Також буде здійснено озеленення території. А лавки, вивіски на будинках, зовнішнє освітлення заплановано виконати в єдиному стилі.


"В понеділок проведемо розтин, говорити про причини загибелі рано. Нам розповіли про її останні години, що в неї була порушена координація рухів. Судячи з цього - міг відірватися тромб", - сказав доцент кафедри анатомії тварин університету біоресурсів Олег Мельник.




У програмі "Гроші" було показано сюжет про журналістське розслідування, під час якого за сприяння учнів ліцею №100 і Кловського ліцею в Києві вдалося придбати наркотичні засоби безпосередньо на території навчальних закладів.