Вт, 2024-04-23, 11:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 63 64 65 66 »


Иногда, когда постоянно живешь, или впервые приедешь в Киев лимузин, так хочется заказать, чтобы проехаться столичными улицами с шиком и ветерком.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2011-12-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Незалежна медіа-профспілка висловлює підтримку осередку медіа-профспілки газети "Сегодня" у його прагненні протистояти цензурі.



Київська влада готова стати рівноправним партнером проекту "ГОГОЛЬFEST", заявив заступник голови КМДА Леонід Новохатько під час презентації міжнародного фестивалю сучасного мистецтва.



Міносвіти зробило запит до російської Академії наук щодо законності наукового ступеня скандального Професора Пі - Андрія Слюсарчука, - якому було присвоєно це звання в Москві за суворо засекречені розробки.




У службі повідомляють, що інформація про "показуху" щодо умов тримання заарештованих в СІЗО керівництвом відомства розцінюється як "спекуляції та провокація окремих політиків".



 

В октябре была зарегистрирована рекордная стоимость элитарного жилья в Киеве: самую дорогую квартиру, выставленную на продажу, можно было купить за 16 млн долларов (128 млн грн). Эта цена вдвое и даже втрое превышает стоимость самых дорогих квартир столицы за последние полгода.


Акцію "ляпас квітами" міністру освіти Дмитру Табачнику організувала мистецька спілка "Братство святого Луки".



У центрі Києва на Михайлівській площі точаться сутички між активістами студентської організації "Пряма дія" та міліцією.



Громадська рада при Київській міській державній адміністрації оцінює рівень тінізації ринку таксі в Києві в 85%. Про це повідомив представник ради.



Нова смерть сталася у Київському зоопарку: помер 4-річний самець оленя Давида, якого занесено в Червону книгу.



У вівторок, 13 вересня, о 9:00 у Києві стартував перший міжнародний нафтовий саміт. Це перший захід подібного масштабу в Україні.


Київська міська державна адміністрація має намір реконструювати Київський академічний драматичний театр на Подолі до червня 2012 року.



Дружина мера розповіла, що більше не хоче знати Ірену Кільчицьку, бо вона поширює брехню про її сім'ю. Айвазова дізналась, що саме колишня подруга поширила інформацію, що ніби-то її донька Христини вийшла заміж.


Самка зебри й олень померли в Київському зоопарку. Про це журналістам повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак.



З початку вересня на деяких столичних маршрутах подорожчав проїзд з 2,50 гривень до 3 гривень. Так, на 50 копійок уже подорожчав проїзд у маршрутних автобусах № № 518, 525, 575, 410 і 451.