Пт, 2024-04-26, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 13 14 15 16 »


На подання апеляції щодо вироку лівійського суду у справі 19 громадян України відведено 30 днів. Про це повідомив міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Верховний суд Росії задовольнив позов Міністерства юстиції РФ з проханням ліквідувати Об`єднання українців Росії.



Большинство родителей пытаются дать своим детям все самое лучшее, а поэтому многие украинские семьи пытаются дать своим детям образование за границей, например в Странах Европейского Союза.



Персональна виставка картин української художниці Галини Москвітіної пройде з 25 квітня до 7 травня в галереї Alexandrе Gertsman Contemporary Art Gallery на Бродвеї в Нью-Йорку.


Про те, що українські Kazaky знімуться з Мадонною у кліпі, чутки у пресі ходили давно. І от нарешті усі можуть переконатися у їхній достовірності.



Іван Дем'янюк помер у віці 91 року, повідомляють німецькі ЗМІ. Дем'янюк помер у будинку для людей похилого віку в Баварії.


Інтернет - найкращий помічник сучасної людини

 

В наш динамічний час багато людей намагаються зробити своє життя більш простим, але і яскравим.




Годы, столетия и тысячелетия летят очень быстро, а украинские пословицы сохраняют свою актуальность в наши дни, в независимости от того, когда народ их составил.


Волонтери-редактори української Вікіпедії в міжнародний день рідної мови зробили черговий святковий подарунок українському суспільству - випередили каталонську версію онлайн-енциклопедії і вийшли на 13 місце за кількістю доданих статей.




У Цюриху у будівлі Міжнародної федерації хокею (IIHF) невтомні топлес-активістки епатажного руху FEMEN провели чергову акцію протесту, вставши голими грудьми на захист прав людини.



Італійська страхова компанія готова відшкодувати моральний і матеріальний збиток українським туристам, які перебували на борту круїзного лайнера Сosta Concordia в момент катастрофи.



Донецький "Шахтар" провів перший товариський матч на зборах в Дубаї. "Гірники" у серії пенальті поступилися олімпійській збірній Узбекистану в рамках міжнародного турніру Dubai Match World Cup.



Ведуча "Світського життя" Катя Осадча подарувала американській діві Мадонні українську хустку. Під час інтерв'ю Мадонна радісно прийняла розкішний подарунок і не відцуралася.



Міжнародне журі престижної премії "Spectrum", яка присуджується Фондом землі Нижня Саксонія і Музеєм Шпренгеля в Ганновері, визнало Бориса Михайлова одним з найбільш видатних фотохудожників сучасності.




До встречи Нового года осталось всего несколько дней, и значит шансов купить себе тур на заграничный отдых у всех практически не осталось.