Вт, 2024-03-19, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:58
США: За сайт з дитячою порнографією судять українця
Інші останні Українці в світі

Влада США звинувачує 33-річного громадянина України Максима Шинкаренка у поширенні дитячої порнографії. Про це повідомляють "Українські новини" посиланням на прес-службу прокуратури округу Нью-Джерсі.

Відповідно до повідомлення, розслідування цього випадку є найбільш успішним розслідуванням злочинів, пов'язаних з дитячою порнографією в історії США.

Прес-служба повідомляє, що більш як 560 громадян США у 47 державах світу були засуджені за користування сайтом Шинкаренка.

Шинкаренко є мешканцем Харкова, був арештований в 2009 році в Таїланді, куди він їздив відпочивати.

Його екстрадиція в США відбулася на початку червня 2012 року, американська прокуратура вже представила обвинувальний акт Шинкаренку.

Йому висунуто 32 пункти обвинувачення, зокрема змова з метою транспортування дитячої порнографії, змова з метою реклами дитячої порнографії, її реклама й участь у підприємстві з експлуатації дітей і відмивання грошей.

Шинкаренко заснував й управляв сайтом, що пропонує абонентам доступ до тисяч зображень і відео, що зображує сексуальні наруги й експлуатацію хлопчиків і дівчаток у віці від немовлят до підлітків.

Відповідно до повідомлення, із грудня 2003 року по липень 2008 року Шинкаренко і його спільники заробили сотні тисяч доларів на продажі доступу до сайту для клієнтів по всьому світу, зокрема у США.

Шинкаренку загрожує від 5 до 20 років тюремного ув'язнення й від 250 до 500 тис доларів штрафу за кожним пунктом обвинувачення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1012 | Додав: nowyny | Теги: США, Максим Шинкаренко, Суд, дитяча порнографія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]