Пт, 2024-04-19, 05:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
Українка Віта Семеренко виграла "бронзу" в спринті
Інші останні Спортивні новини


Семеренко виграла "бронзу" в спринті

Українка Віта Семеренко з чистою стрільбою на двох вогневих рубежах стала в четвер бронзовим призером в спринтерській гонці на третьому етапі Кубка світу з біатлону в Ансі (Франція).

Віта Семеренко: Ковзання лиж було відмінним - сьогодні це 50% мого успіху

Це перший подіум Віти Семеренко з часів Сочі-2014.

Українська біатлоністка Віта Семеренко прокоментувала своє 3-е місце в спринті на етапі Кубка світу в Ансі. Про це вона розповіла сайту Федерації біатлону України.

«Ніяких секретів немає. Просто я дуже вдячна своєму тренеру Григорію Івановичу Шамраю за те, що він повірив у мене і я повірила в нього. Ніколи не забуду своє перше тренування після народження дитини. Він просто сказав: «Якщо ми не спробуємо, то і не дізнаємося!». Чоловік теж кожен день повторював: «Давай! Давай повернемося!»

Якби не це, повернення в біатлон було б сумнівним. Я розуміла, що зараз дуже висока конкуренція, та й три роки - це занадто велика пауза для мене.

Велике спасибі сервісній бригаді. Ковзання лиж було відмінним - сьогодні це 50% мого успіху. Від гонки переслідування просто хочу отримати задоволення», - сказала Семеренко.

Нагадаємо, сьогодні Віта Семеренко стала третьою в спринті в Ансі. Цей подіум для Віти став першим з часів спринту на Олімпіаді-2014 в Сочі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 651 | Додав: adminA | Теги: Бронза, спринті, українка Віта Семеренко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]