Сб, 2024-04-20, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Відбулися деякі зміни у лікарні, куди перевезли Тимошенко
Інші останні Політичні новини

Відділення лікарні залізничників, де знаходиться палата Юлія Тимошенко, поміняло назву з "Кабінет тракційного лікування" на "Кабінет плазмаферезу", повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

Сама Тимошенко категорично відмовилася допускати до себе вітчизняних фахівців. Сусідка по палаті в неї вже є, причому не засуджена, а звичайна хвора. Попередню сусідку екс-прем'єрки по палаті, теж з Качанівської колонії, за час після першого перевезення Тимошенко до лікарні вже встигли і вилікувати, і виписати.

З часу першої госпіталізації екс-прем'єрки тут відбулися зміни. Минулого разу над дверима, ведучими в блок Тимошенко, красувався напис: "Кабінет тракционного лікування". 9 травня її вже змінила інша - "Кабінет плазмаферезу".

8 травня повідомлялось, що Юлія Тимошенко погодиться на перехід в центральну клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці" лише за умови, якщо її лікуючим лікарем буде доктор з німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс.

Медична комісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я України Раїсою Мойсеєнко та за участю доктора німецької клініки "Шаріте" Хармса оглянула лікарняний блок Центральної клінічної лікарні №5 "Укрзалізниці", в якому передбачається лікувати Тимошенко.

Головлікар ЦКБ №5 Михайло Афанасьєв повідомив журналістам, що представник берлінської клініки "Шаріте" був присутній під час огляду, але не давав жодних оцінок обладнання та умов утримання хворих. За інформацією Афанасьєва, німецький лікар є спеціалістом з неврології, також займався психіатрією і нейрохірургії.

Раніше повідомлялося про заяву Юлії Тимошенко про те, що співробітники пенітенціарної системи застосували до неї заходи фізичного впливу під час примусової госпіталізації 20 квітня в Центральну клінічну лікарню № 5 в Харкові.

Пізніше в українських ЗМІ з'явилися фотографії, на яких екс-прем'єр демонструє синці на руках і животі. Генпрокуратура і Госпенітенціарная служба України заперечують застосування насильства щодо екс-прем'єра.

Юлія Тимошенко на знак протесту оголосила голодування. Проте 9 травня вирішила припинити голодування.

Вчора Тимошенко в супроводі "Беркута" привезли в лікарню.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1012 | Додав: adminA | Теги: лікарні, зміни, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]