Пт, 2024-03-29, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Влада панічно боїться, що Тимошенко побачать у поганому стані - Власенко
Інші останні Політичні новини

Влада панічно боїться, що екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко побачать у поганому фізичному стані. Про це сказав захисник Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко, коментуючи те, що журналістам не дали можливості побачити Тимошенко під час її госпіталізації до центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, передає УНІАН.

"Минулого разу, коли її вивозили, її вдалося сфотографувати, навіть комусь вдалося з нею поспілкуватися. Вони зараз бояться цього панічно, оскільки вони всім розповідали, що вона в гарному стані, що в неї нормальна температура – це очевидно не так. Вона дуже сильно схудла, вчора в неї була температура 35,8", - сказав Власенко.

За словами захисника, лікар-невропатолог берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс повинен незабаром розпочати виведення Тимошенко з голодування і повноцінний процес реабілітації.

Як повідомлялось, зранку 9 травня екс-прем'єр-міністра України Тимошенко привезли до ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові.

О 8.02 на територію медичного закладу заїхала карета швидкої допомоги у супроводі автомобілів ДАІ та спецпідрозділу "Беркут".

Перед цим журналістів центральних і місцевих ЗМІ вигнали з території ЦКЛ "Укрзалізниці" і зачинили на замок ворота медичного закладу. Також працівники міліції вивели з території медзакладу прихильників Тимошенко, які з самого ранку чергували перед приймальним відділенням лікарні.

Власенко думає, що Тимошенко обмануть з німецьким лікарем

Сергій Власенко побоюється, що вона буде обманута представниками МОЗ. Про це він сказав у середу в коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Вчора Юлія Володимирівна чітко і ясно дала зрозуміти, що вона згодна на переведення до ЦКЛ № 5 за умови, що її будуть лікувати німецькі лікарі. Але я боюся, що її знову обмануть, адже вже вчора головлікар лікарні заявляв, що призначений лікуючий лікар" , - зазначив він.

"Зрозумійте, питання не в лікарях ЦКЛ № 5, просто ця лікарня, як і всі інші, знаходиться у віданні МОЗ. Ми не хочемо повторення ситуації з Юрієм Луценком, якого заразили гепатитом, а потім вони скажуть, що якась медсестра погано помила руки", - сказав захисник.

Власенко також заявив, що в середу не планує їхати до лікарні. "Сьогодні нас до неї не допустять, це, на жаль, стандартна процедура, оскільки сьогодні вихідний день", - пояснив він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: власенко, влада панічно боїться, поганому стані, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]