Сб, 2024-04-20, 09:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:16
З вулиць, на яких сталися теракти, прибрали всі урни
Інші останні Новини з регіонів України

Після вибухів у Дніпропетровську з проспекту Карла Маркса та парка Лазаря Глоби прибрали всі урни для сміття. Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Зараз із центру прибрали всі урни. Звезли їх на задвірки торгового центру "Новий центр". Із тероризмом борються", - зазначив місцевий житель Сергій.

Урни з проспекту Карла Маркса і парку Глоби прибрали 27 квітня. Також їх немає на площі Петровського біля залізничного вокзалу та на перонах. Під будівлею ж вокзалу урни залишили.

"На вокзалі постійно чергує працівник СБУ. Перевіряє урни. Якщо бачить, що якась уже повна, чи в ній лежить якийсь згорток - просить нас її почистити. Ми тут всі на стресі - самі розумієте, як після цих вибухів до цих урн підходити. На ніч сміттєвики кладуть на бік - щоб нічого туди не кинули", - розповіла одна з прибиральниць Дніпропетровського автовокзалу.

Як повідомлялося, в результаті вибухів у Дніпропетровську 27 квітня постраждали 30 осіб, 26 з них госпіталізовані.

28 квітня глава держави оголосив нагороду за інформацію про причетних до теракту - 2 млн гривень (220 тисяч доларів).

Прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук порушила кримінальну справу у зв'язку з вибухами в Дніпропетровську за ч 2 ст 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

29 квітня Служба безпеки України склала фотороботи трьох розшукуваних за підозрою у вибухах в Дніпропетровську.

Янукович проведе засідання штабу з розслідування вибухів у Дніпропетровську

Сьогодні о 17.00 під головуванням Януковича відбудеться засідання координаційного штабу, створеного за дорученням глави держави для розслідування вибухів 27 квітня у Дніпропетровську.

Як повідомляє прес-служба президента, засідання відбудеться в Адміністрації Президента (вул. Банкова, 11).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1012 | Додав: admin | Теги: Дніпропетровськ, теракти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]