Пт, 2024-03-29, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
За прикладом Трампа лідер нідерландських ультраправих хоче обмежити в’їзд мігрантів
Інші останні Новини Європейського Союзу

Нідерландський ультраправий політик Герт Вілдерс закликав запровадити у ЄС заборону на в’їзд для мігрантів за прикладом Дональда Трампа у США.

Таку заяву він зробив цими вихідними у Празі на з’їзді євроскептичних партій Європи, повідомляє The Guardian.

Таким чином він хоче зупинити "хвилю ісламізації", яка, на його думку, накриває континент.

Він також закликав Європу адаптувати тактику Австралії, яка повертає човни мігрантів до їхніх країн,  та побудувати нові прикордонні стіни, як Трамп пообіцяв зробити на кордоні США з Мексикою.

Вілдерс, який був засуджений у минулому році нідерландським судом за дискримінацію мігрантів, навів дані досліджень в США, які, за його твердженням, показали, що у середині століття Чехія межуватиме на півночі, півдні та заході з країнами, де мусульманське населення становитиме більш ніж 20%.

"Це буде майже так, якби ви межували з сектором Гази майже на кожному кордоні" - сказав він, додавши, що ЄС має "мати сміливість обмежити легальну імміграцію, а не розширювати її, навіть якщо іноді доведеться будувати стіну".

Зазначимо, на парламентських виборах 2017 року у Нідерландах ультраправа "Партія свободи" Вілдерса зайняла друге місце, набравши 13,1% голосів виборців. Сьогодні Вілдерс очолює опозицію в парламенті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 603 | Додав: adminA | Теги: лідер нідерландських ультраправих, в’їзд мігрантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]