Пт, 2024-04-26, 15:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:51
5 чоловіків у спортивних костюмах захопили бізнес Луценка
Інші останні Політичні новини
На підприємстві депутата від "Батьківщини" Ірини Луценко у середу відбуваються обшуки. Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту, передає "Українська правда".

"Сьогодні Партія регіонів знову розпочала політичні переслідування депутатів опозиції. Щойно маски-шоу, які очолюються податковою міліцією, прибули на суб’єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків", - повідомив він.

"Закрили повністю все підприємство", - заявив Яценюк.

"Таким чином, Партія регіонів і податкова адміністрація, яка керується цією партією, замість того, щоб наповнювати бюджет, щоб створювати робочі місяця і щоб годувати українських пенсіонерів, почала наступний етап політичних переслідувань", - зазначив політик.

Депутат додав, що "цей виступ є офіційним запитом депутатської фракції "Батьківщина" до прем’єр-міністра, до міністра доходів і зборів, до голови податкової адміністрації, чому податкова почала переслідування проти родини Луценків".

"Ми маємо зупинити політичні репресії. Вам не в Європейський Союз, вам ближче Соловки і Сибір. Це ваш напрямок", - підсумував Яценюк.

У свою чергу прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у мережі Facebook уточнила, що "захоплено приміщення бізнес-центру "Лотос", що належить родині Луценків".

"У приміщення зайшли співробітники податкової міліції (5 чоловіків у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучені мобільні телефони. З приміщень вилучають сервери. Також до приміщення не допускають адвоката, який наразі перебуває на місці", - зазначила вона.

"Тиждень тому одна з компаній, яка знаходиться у цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку у НКРЗІ, не було виявлено жодних порушень. Пояснень щодо такої ситуації Луценки досі не отримали", - уточнила Сарган.

Раніше повідомлялося, що Ірина Луценко за 20 млн продала телекомунікаційну компанію.

Нагадаємо також, що це не єдиний крок влади щодо опозиційних політиків, в жовтні 2013 року у дочки екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Євгенії конфіскували приміщення вареничної у Дніпропетровську.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: спортивних костюмах, бізнес Луценка, 5 чоловіків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]