Вт, 2024-03-19, 05:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Антидефамаційна ліга, американська організація боротьби з антисемітизмом, нагородила посмертно за "відвагу і героїзм у порятунку євреїв" під час Другої світової війни митрополита Андрія Шептицького.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Дикі кабани, які випадково потрапили на злітну смугу аеропорту імені Шопена у Варшаві, на півгодини у суботу ввечері заблокували його роботу.



Журналист во время интервью поведал, что ему, как ведущему, очень важно смотреть передачи со своим участием по телевизору в хорошем качестве, чтобы проанализировать свою работу.




Акції протесту проти економічних реформ в регіоні Бретань закінчилися зіткненнями з поліцейськими. На демонстрацію в місті Кемпер вийшли до 30 тисяч осіб.


4 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі та вранці невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +11...+13 градусів.




В воскресенье, 3 ноября, состоятся пять матчей 15-го тура украинской Премьер-лиги. Встречи пройдут в Полтаве, Донецке, Киеве, Луганске и Львове.



Новая программа "Фулбрайт - STEP" полностью профинансирует обучение 10-ти украинских студентов-старшекурсников в университетах США. Об этом сообщает пресс-служба Министерства науки и образования.



Пізніше стало відомо, що Панас загинув в одному з мисливських угідь Перемишлянського району Львівщини, коли у області було відкрито сезон полювання на копитних.




Старша дочка короля Греції Павла I і королеви Федеріки, представниця одного із старих королівських будинків Європи, народилася 2 листопада 1938 року в Афінах.




В неділю, 3 листопада, відбудеться перше за 8 років гібридне сонячне затемнення, характер якого міняється з повного на кільцеподібний і назад.




Матч 15-го туру української футбольної Прем`єр-ліги "Арсенал" (Київ) - "Металург" (Запоріжжя) перенесено.