Пт, 2024-04-26, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Янукович летить до Росії як неофіційна особа - ЗМІ
Інші останні Політичні новини
Як стало відомо з джерел, близьких до керівництва Партії регіонів, 9 листопада президент Віктор Янукович неофіційно відвідає Росію. До того ж візит глави української держави не буде висвітлюватися ЗМІ, повідомляє 2000.

Про конфіденційний характер поїздки Януковича, який відправиться до Росії, образно кажучи, інкогніто, свідчить те, що візит не буде супроводжуватися офіційними зустрічами в аеропорту, як це передбачається державним протоколом.

Крім того, до Росії Янукович вилетить з аеродрому, який, як правило, не використовується для закордонних поїздок перших осіб держави.

На жаль, поки що немає достовірних відомостей про мету візиту українського президента.

Однак можна припустити, що Янукович намагається знайти альтернативний варіант зовнішньополітичного розвитку України в разі зриву підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, повідомлена джерелами на умовах анонімності, що останні тижні Партія регіонів розігрує багатоходову комбінацію з тим, щоб виграти час і відкласти голосування закону щодо ув'язненої екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко оскільки 24-25 жовтня відбулася зустріч президента Януковича з президентом Росії Володимиром Путіним. За даними анонімних джерел у ВР, Янукович веде торг із Путіним щодо зниження ціни на газ і отримання кредиту в обмін на відмову від Угоди про асоціацію України з ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: янукович, неофіційна особа, Росії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]